cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bejbe 2007

clock-img

26.02.2007, 09:24

clock-img

daysi

pencil-img

249

Živijo ,
Danes sem se stehtala, -2kg, jupi jeeeeee user posted image user posted image user posted image , sem ful vesela. Danes imam OH dan, tako da so na vrsti testenine, mnjamiuser posted image . Včeraj sem nabrala regrat, tako da bomo namesto solate nekaj dni jedli to.  Meni se zdi, da se mi že malo pozna na trebuhu, lažje zapnem gumbuser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil petka -- 27.2.2007 15:43:38 >

clock-img

26.02.2007, 10:41

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Ojla daysi a se jaz lahko tukaj priključim....a me vzameš zraven....namreč sem ugotovila, da sva obe na istem dnevu...danes je OH dan in to 15. dan......pri nas bo danes za kosilo makaroni z gobovo omako aja kg pri meni do sedaj od začetka -3 pri možu pa moalo več...ja aj aveč zaloge ima user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2007, 11:20

clock-img

Ivi33

pencil-img

193

Tudi jaz se pofočkam, sem tudi na OH - začetek 12.2.
Vagam se jutri, čeprav me ima za stopit gor ...

Moram pa še pogledat kaj imajo danes za njami zunaj, upam, da najdem kakšne makarončke ...

Dajte povedat ali se lažje držite zastavljenega čez teden, ko ste v službi ali čez vikend.
Sama neprimerno lažje to izvajam takrat, ko sem v službi, polno zaposlena in sploh nimam časa misliti na hrano. Vikendi so pa kar malo krizauser posted image . Ampak takrat gremo pa ven, na kakšen sprehod, tek itd. je tudi lažje izvedljivo (sam zdaj sta tamala bolna, pa imam dve mali pijavki cel čas na sebiuser posted image ).

Pridne boditeuser posted image user posted image user posted image , Ivi

clock-img

27.02.2007, 15:40

clock-img

daysi

pencil-img

249

Erdberger in Ivi dobrodošli. Z Ivi sva začeli z dieto na isti dan, zato se mi zdi super, da bom imela več opore. Danes imamo sadni dan.
Z: 3 majhne kivije
M: nisem imela časa
K: 2 surova korenčka
...

clock-img

27.02.2007, 15:47

clock-img

daysi

pencil-img

249

Glede sestave obrokov imam jaz največje težave med vikendom, saj moram skuhati še za moža in otroka. Med tednom nimam problemov, razen kakšen večer , ko bi pojedla vse kar pride pod roke. Takrat se moram zamotiti z neko stvarjo, da ne jem. Ampak ponavadi me hitro mine.
Obroke med vikendom moram prilagajati drugim, Tako da nap: na drugi dan (škrobni) zase skuham riž, ki ga imašta nato mož in sin za prilogo, solato, ter za njiju meso. Na OH spečem pico, zame samo s kečapom in zelenjavo, za njiju normalno z mesom, sirom. Najmanj težav imamo pri beljakovinskem dnevu. Moj mož se do sedaj ni nič pritoževal glede obrokov.  

clock-img

28.02.2007, 21:24

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

no evo se spet javljam....super...upam, da nam uspe s skupno pomočjo pa ja more user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sploh nimam zaradi moža kakšnih hudih problemov, ker tudi on hujša, imam pa probleme zaradi tega, ker moram vedno misliti kaj naj hčeri naredim....no ja sej se vedno najde kaj kar je od najinega (skoraj vedno) drugače ji moram pa res ekstra narest...

sej bo...kaj boste jutri kuhale?

Jaz sem danes imela
Z: 1/2 melone
K: konjske zrezke v čebulni omaki, košček kruha, skleda zelene solate, juho
V: na malo olja popečene bučke

Jutri pa
Z: banana
K: verjetno nekaj z rižem, cvetačna solata
V: kakšno sadje

clock-img

05.03.2007, 10:30

clock-img

daysi

pencil-img

249

 Se oglašam po dolgem času.
Ali ste že vse obupale? Dajmo no, gremo naprej. Jaz prejšni teden nisem bila dostopna, ker smo bili na počitnicah tako upam, da bomo nadaljevale našo dieto, drage bejbe 2007.
Danes je moj škrobni dan, to se pravi, da bomo jedli nekaj iz riža in solato. Ta teden se ne bom tehtala, ker sem se na počitnicah kar lepo pregrešila tako, da tehtanje pride v poštev šele drug teden.

clock-img

06.03.2007, 00:43

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

jest nisem nič obupala....tudi pri meni je bil skrobni dan...jedla rižoto iz bučk, mmmm je bila dobra

clock-img

07.03.2007, 09:42

clock-img

daysi

pencil-img

249

Pozdravček najbolj vstrajnim,
danes imamo torej sadni dan,user posted image user posted image user posted image , ki ga imam  najrajši, saj se mi zdi da prav na ta dan naredim največ na področju mojih kg. Danes bom ob obilici vode jedla še jabolka, pomaranče, korenček,... ter zeljno juho brez krompirja, ki mi je po čudežu postala zelo všeč.
To je moj 24 dan, tako da imam v ponedeljek že prvi vodni dan.

clock-img

07.03.2007, 18:00

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

no daysi evo, sem vedela, da sva na istem...a v ponedeljek je že 29. dan...jupi komaj čakam nacejanje z vodo user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa danes jem pomaranče, banano sem pojedla, za večerjo bova pa z možkom ananas jedla, sem ga včeraj za rd dobila. user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2007, 10:26

clock-img

daysi

pencil-img

249

Pozdravljena erdbeerer, se ga bomo v ponedeljek nacejali skupajuser posted image user posted image user posted image , se tudi jaz že veselim. Kilogramčki kar sami letijo navzdol, tako da bomo v ponedeljek še kakšnega izgubili skupaj.

clock-img

09.03.2007, 10:29

clock-img

daysi

pencil-img

249

Pozdravček,
a se ga bomo v ponedeljek nacejale skupaj user posted image user posted image user posted image .
Meni  kilogramčki kar gredo dol, v ponedeljek bo gotovo tudi kakšen več.

Malo se bojim vikenda, saj imamo neko praznovanje. Poizkusila se bom malo zadržati, user posted image  vsemu se tudi ne morem odrečiuser posted image user posted image .

clock-img

26.03.2007, 08:02

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

no kako kaj??? Jaz še vedno veselo hujšam in kilogramčki lepo počasi hitijo stran...sedaj sem na teži, ki sem jo imela pred prvo nosečnostjo...zdaj pa grem v napada na težo, ki sem jo imela pred poroko user posted image user posted image user posted image no ko pa to dosežem bom pa viodla...mogoče še 2 kg ni pa nujno. Bom že želo vesela če pridem na predporočno težo user posted image user posted image   a ste ostale že obupale al kako?

clock-img

26.03.2007, 15:06

clock-img

Ivi33

pencil-img

193

Zdravo,

vidim, da ste ene še vztrajne in pridne.
Za mano pa je še en malo pregrešen vikend - med tednom se ni problema držat, vikendi so pa bolj tako tako.
Ampak moji kg gredo počasi, a vstrajno navzdol.
Moram pa reči, da se dijete držim bolj "približno", vsaj kar se zaporedja tiče. Gledam pa res,
da ne kombiniram meso+krompir ipd. Pa tudi s sladkarijami se (več) ne bašem.
Vmes sem imela že en vodni dan (samo 1 dl 100% ananasovega soka sem si zmešala v 1 porcijo vode),
pa je bilo čisto O.K.
V četrtek bom štartala na še en vodni dan.

Pozdravček,

Ivi

clock-img

26.03.2007, 16:59

clock-img

sposa

pencil-img

178

zdravo!!!
dajte pomagat... sem že 14dni na tej djeti in je do zdaj bilo vse vredi sem shujšala 3,5kg zadnje dva dni pa me samo nekaj na sladko vleče...po kosili sem še vedno tako lačna in bi samo sladko jedla pol pa mi je slabo in bi najrajši bruhala ker mi je žau....

sicer pa imam danes OH DAN ...tako da komaj čakam pecivo....pa kavico nemorem SPUSTIT vsak dan spijem kavico z (malooo mleka)..eh!!!!!
pa računala sem da mi glih na VELIKO NOČ pride VODNI DAN kkaajj pa zdaj premišlujem da bi ga preskočila pa bi ga delala na veliki ponedeljek kaj menite ???

ja omenim naj da mi je cilj 10kg.....začela sem z 70 zdaj pa sem na 66,5...


_____________________________

Noben človek ne more vedeti,
kaj je življenje, kaj je svet, kaj je karkoli,
dokler nima otroka, ki ga ljubi.
In tedaj se spremeni celo vesolje in nič
ni več tako, kakor je bilo.

clock-img

27.03.2007, 08:03

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

ah sposa, sej bo. Na začetku je res bolj hitr padec teže, potem pa gre počaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasi dol...jaz sem pa začela...ma raje ne napišem user posted image user posted image

AJa sem pa tudi jaz bolj pregrešljive sorte....vsak dan spije 1-2 kavici z veliko mleka. Tud kakšen košček čokolade se najde vmes...sladoled...ma raje nebi no. Je pa res, da jem manj, kot sem in rezultat je že viden. Sem bila včeraj v vrtcu pohvaljena, da sem ful shujšala...se mi je kar zdelo user posted image

clock-img

28.03.2007, 18:28

clock-img

sposa

pencil-img

178

jas bi danes skoraj vse pustila.....se tehtam vsaki 4 dan - po sadnem dnevu..in danes zjutraj sta bila samo 10 dkg manj od zadnjič.....sem bila tako jezna na sebe ker sem zadnjič tisto čokoladico pojedla pa včeraj sem tako sline požirala ko so naši pizzo jedli jas pa banano.....in sem ...razočarana.........

_____________________________

Noben človek ne more vedeti,
kaj je življenje, kaj je svet, kaj je karkoli,
dokler nima otroka, ki ga ljubi.
In tedaj se spremeni celo vesolje in nič
ni več tako, kakor je bilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem