cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bejbe 2007??????

clock-img

23.02.2007, 10:14

clock-img

daysi

pencil-img

249

Ojla, punce!
A ste že vse obupale? Jaz imam še kar voljo in sicer je to moj tretji sadni dan, 12 dan. Upam, da nisem ostala sama. V ponedeljek sem se stehtala in sicer mi je kazalo le 0,7 kg manj, ampak za začetek je kar vzpodbudno. Še 19 kg.
Meni ta dieta zelo ustreza, saj sem začela res gledati, da so obroki zdravi, veliko zelenjave in polnozrnatega kruha. Tudi prebava se mi je že nekoliko uredila. Vse je ok, razen tega , da sem veliko bolj utrujena, zato sem včeraj že začela s tekom, da si naberem malo kondicije. Sicer rnisem tekla nekega maratona, ampak do konca vasi in nazaj. Za začetek mi je ok. Današnji jedilnik: 2 kivija, 1 banana,... naprej še ne vem, vem da bo polno sadja in mogoče kakšen surov korenček. ter seveda ogromno vode. 
Punce, imejte pogum in vstrajajte, jaz sem danes polna energije.

clock-img

23.02.2007, 19:53

clock-img

tjana5

pencil-img

6

živjo Daysi !  Ne , nismo še obupale , čeprav ne gre vse po načrtih...Rezultati so po prvem tednu -2 kg , drugi teden pa +1 kg , pa sej  se ve :grehi , grehi ...To je moj drugi krog in vidim , da gre res težje . No , bomo vztrajaleuser posted image user posted image  , pa nehat se moram skoz vagat , ker pol kr volo zgubim , k vidim , da ni takšnih rezultatov , ki se jih jaz želim. Tebi vse čestitke user posted image user posted image  , sploh se mi zdi dobr ker si začela mal športat , jaz se tud spravljam , pa ne gre in ne gre .  Lep pozdravček , pa oglasi se še kaj

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem