cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bejbe

clock-img

25.08.2005, 22:08

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Držte se ta teden in držite pesti in ful:sloncek::sloncek:

clock-img

25.08.2005, 23:15

clock-img

pot

pencil-img

1487

tudi ti se drzi in mi drzimo pesti zate
:rozica: :rozica: :rozica:

clock-img

26.08.2005, 09:44

clock-img

Nataša31

pencil-img

260

Ojla!

Sem bila na dopustu, pa sem komaj zdajle pogledala na forum. pri meni nič novega, nič me ne špika, ne boli, do :hudicek: pa še dva/tri dni. bomo videli. kaj pa pri tebi špela100, kaj novega?
Drži se in lp!
držim :miska:, da bi bile ta mesec srečki :nosecka:

clock-img

26.08.2005, 12:38

clock-img

Mari71

pencil-img

312

Spela100,

sva v zelo podobni situaciji ne-cakanja, tako da drzim pesti za vse nas.

Mari

clock-img

26.08.2005, 13:13

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Nataša31, Mari,kako ste???
ja mene vsake tolko kaj špikne pri jajčnikih, drugače prav PMS znakov nimam.Tistega tipičnega šraufanja ni in pms bolečin.Ma ne vem včeraj bi celo prisegla, da mi je bilo zvečer mal slabo.

Ha, ha za crknit, sami znaki, sploh ne vem a je sam v glavi al je res kaj.Pustimo se presenetiti.

Ne mislit na to, ne mislit na to, ne mislit na to. Izklopita se, uživajta vikend, razvajajta se.
pa bo vikend mimo.

Joj to čakanje..:miska::miska::miska::miska::miska::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

26.08.2005, 13:55

clock-img

Mari71

pencil-img

312

Spela100,

......sej k'r gre, no. Krizo sem imela (ze) to sredo. Pred sredo bi namrec prisegla, da ta mesec pa bo, od srede naprej pa so znaki uplahnili oz. kar izginili, samo se bolece prsi imam, posebej proti veceru in ko grem po stopnicah:)

Drugac pa prav nic: nic spikanja, verjetno pa bo :hudicek: zamudila tako kot prejsnji mesec, tako da se vsaj se 4-5 dni ne bom vnemirjala. Oz. se bo trudila, da se ne bi:) Dobro, da imam mojega :love:!

Naj tudi tebi ta cas cim bolj mirno mine! Uzivaj v weekendu in se kaj javi na pomozni RR.

Mari,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem