cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Before sunrise

clock-img

01.08.2008, 08:18

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

A je kera gledala ta film.
Midva sva ga včeraj po dolgem času in takoj za tem še nadaljevanje Before sunset. Prelepa zgodba o tem, kako lahko med dvema popolnima neznancema po parih besedah preskoči iskra. Nekak tako sva se midva z mojo ženo zaštekala na prvem zmenku. Kar nisva in nisva mogla nehat nakladat in še danes je med nama redko tišina.

clock-img

01.08.2008, 08:56

clock-img

urška

pencil-img

3136

lep film, ja. pa še ne dunaju se dogaja a ne? sanjsko.

nisem pa še gledala nadaljevanja, me je pa vedno zanimalo. bo treba tudi to.

clock-img

01.08.2008, 11:29

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Oba filma skupaj nam povesta, kako pomembno je, da človeka, s katerim se zaštekaš v prvih stavkih pogovora ne izpustiš iz rok. Take stvari se ne zgodijo kar tja v tri dni.

clock-img

01.08.2008, 13:20

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

A je kera gledala ta film.
Midva sva ga včeraj po dolgem času in takoj za tem še nadaljevanje Before sunset. Prelepa zgodba o tem, kako lahko med dvema popolnima neznancema po parih besedah preskoči iskra. Nekak tako sva se midva z mojo ženo zaštekala na prvem zmenku. Kar nisva in nisva mogla nehat nakladat in še danes je med nama redko tišina.

Joj, kot da bi naju z možem opisoval. Ko sva se spoznala, sva se "našla" kot dve sorodni duši. Nikoli nama ne zmanjka tem za pogovor, lahko pa uživava tudi v tišini.

Gledala sem Before sunrise. Zelo dolgo sem ga imela posnetega na video kaseti, ko sem se preselila pa pojma nimam, kam se je kaseta izgubila. Zelo lep film.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem