cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Beba2-zaprtje

clock-img

03.01.2006, 21:15

clock-img

Pia67

pencil-img

1098

Živjo!

Imam majčkeno težavo z dodatkom Beba2. Prešla sem iz 1 na 2, ko sem postopoma uvajala Bebo2 in jo mešala z 1, težave z zaprtjem ni bilo. Sedaj je moja hči 2 dni na čisti Bebi2, pa malo pojoka ko kaka. Drekec niti najmanj ni trd, vendar je pri Bebi1 kakala zelo tekoče.
Iskala sem sorodne teme, vendar za dodatek Beba2, ni bilo primera.Ima morda katera kak pameten nasvet kaj storiti (dodatek sem že malo bolj razredčila z vodo). Aha, poleg dodajanja še dojim nekje v razmerju 1:1. Kakor nama rata, lakota je huda stvar.
Hvala za kak namig,

Pia

clock-img

04.01.2006, 18:19

clock-img

hanita

pencil-img

257

Nadaljuj z beba1, tako je blo pri nas , mi smo sicer prešli kar na novalac 2 , ker smo se do takrat samo dojili, potem smo začeli dodajat, in je bil drekec trd in ni redno kakala. Pedistrinja je svetovala naj ji dajem raje 1 in potem je blo 100% boljše, kaka vsak dan , na začetku je sicer drekec malo trd a potem je mehko in gre lepo

clock-img

04.01.2006, 20:28

clock-img

Pia67

pencil-img

1098

Hvala za tvoj odgovor, bom premislila.

Pia

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem