cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

BeachWolley

clock-img

04.08.2008, 08:53

clock-img

Cveta28

pencil-img

854

Hojla nosečke!
Mene pa zanima ali se je katera v prvem tromesečju ukvarjala z odbojko ali beachwolley-jem? Z družbo namreč enkrat nna teden igramo beachwolley (vsaj 4 na 4) ampak sedaj, ko pod mojim srčkom raste novo življenje me je pa malce strah. Poleg tega sem v 5. tednu, kolegom pa za "blaženo" stanje še nebi povedala.

clock-img

04.08.2008, 10:21

clock-img

lexl

pencil-img

175

Igrala ga nisem, bi pa ti igranje toplo odsvetovala. Lahko ti žoga prileti v trebuh, lahko te kdo po nesreči udari ali brcne v trebuh. Lahko pa tudi pozabiš, da si noseča in v efektu prestrežeš žogo, da ne pade na tla tako, da se ti na tla vržeš - če veš kaj mislim, pa lahko pride do katastrofe. Zdaj je treba še na enga mislit, odbojka bo že počakala.

clock-img

04.08.2008, 10:39

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Niti pod tocko razno, ne v prvem, ne v drugem in ne v tretjem trimesecju... prvic zato, da te ne zadane zoga, drugic zato, da se ne spozabis in vrzez na tla za zogo in tretjic, da ne "raztegujes" trebuha, ker se lahko "odlepi" posteljica... pa se kaj bi se naslo

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

04.08.2008, 15:45

clock-img

Cveta28

pencil-img

854

vidim, da ste kar enotnega mnenja. Saj sem tudi sama podobnega menja. Potem si bova z mojim kodrom morala izmisliti zeloooo dober razlog zakaj sedaj ne bom več hodila na odbojko. Najini soigralci so večinoma moji sodelavci in eno user posted image so tako že razkrinkali user posted image . Valda pa jim raje povem kot da bi tvegala SS.

clock-img

04.08.2008, 16:02

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Jaz sem še malo poskušala na začetku nosećnosti, samo mi ni pasalo. Me je prav zabolelo, če sem malo skočila.

clock-img

05.08.2008, 08:39

clock-img

Cveta28

pencil-img

854

Ko sem mojemu predragemu kodrčku omenila, da odbojka ni preveč dobra stvarca me je samo debelo pogledal. Še vedno vztraja, da grem z njim user posted image To bo danes še prepičevanja.

clock-img

13.09.2008, 13:31

clock-img

klavdiy4

pencil-img

606

Čaw...

Jaz sem lansko leto z user posted image   vse poletje igrala beachwolley in ker imam letos novembra PDP, to leto nisem mogla igrati z njim...  Bilo mi je full dolgčas, ko sem lahko samo gleda, bilo pa je tudi lepo, ker nisem mogla igrati zaradi user posted image ...

Mislim, da je bolje, da počakaš na naslednje leto, ko boš lahko spet normalno igrala, kot, da je kaj narobe s tvojim user posted image ....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem