cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bazilika

clock-img

12.02.2009, 10:40

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Že večkrat sem poiskusla s svežo bazilo v lončku, vendar mi je vsakič po parih dneh umrla, zanima me če jo katera ima ( v kuhinji) in kako jo vzdržuje?

hvala in lp

clock-img

12.02.2009, 10:44

clock-img

muška

pencil-img

3223

jaz jo kupim konec pomladi nekje - takrat ni tako občutljiva na šok, imam pa jo potem celo poletje na balkonu v teglcu. Ko jo kupiš pa glej, da bo imela čimbolj čvrsta steblca in da ne bo čisto svetlo zelena.

clock-img

12.02.2009, 11:40

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Muška,

kako pogosto jo zalivaš?

clock-img

12.02.2009, 12:08

clock-img

muška

pencil-img

3223

skupaj z rožami,ki jih imam na balkonu. Ni pa moja nikoli preveč zalita, prej tu in tam premalo user posted image  

clock-img

23.02.2009, 09:14

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

jaz sem letos imela baziliko v lončku na balkonu, zalivala sem ko je bilo treba (suha zemlja, oveli lističi), zrasel mi je skorajda grm iz ene vejice, zdržala je do nizkih temperatur, pol sem pa liste dol pobrala in jih posušila, letos bom pa novo ubodla.

clock-img

24.02.2009, 17:55

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Bazilika noter ne dela,  kupim jo v živilski trgovini, takrat, ko ni več nevarnost slane in jo razsadim  v korito. Rabi kar precej vode, ampak to ni  vzrok, da ti ne dela. V lidlnu je cel lonček s precej sadikami en evro, v vrtnariji ti zaračunajo vsako flanco.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem