cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bazen

clock-img

07.08.2008, 07:19

clock-img

Irena83

pencil-img

56

Hojla!

Prihodnji teden nameravam it v Terme Olimia pa me zanima, če je nosečnicam sploh priporočljivo kopanje v toplicah. Kako pa je s savnami? Sem v 7. tednu.

LP, Irena

clock-img

07.08.2008, 09:48

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

meni je ginekologinja rekla, da prvo tromesečje sploh ni problem, ne za bazen, ne za morje. drugo tromesečje mi je nekako odsvetovala kopanje v bazenih, oz po kopanju obezno tuširanje in menjava kopalk, za morje je rekla da je ok, tretje tromesečje pa mi je bazene čisto odsvetovala, za morje pa je rekla da se lahko kopam do konca, le paziti moram, če mi voda odteče slučajno v morju user posted image če te pa skrbi, se pa dobijo tudi plavalni tamponi. savno pa dohtarji odsvetujejo čez celo nosečnost zaradi pregrevanja telesa.

clock-img

07.08.2008, 12:45

clock-img

Irena83

pencil-img

56

Anča hvala za odgovor zelo si mi pomagala. Se pravi moram z bazenom pohiteti :)

clock-img

17.08.2008, 15:23

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Jaz imam pa prepoved bazena, ker vedno dobim vnetje  - ali mehurja ali pa vaginalno - ponavadi pa kar oboje. Če si bolj dovzetna in večkrat bolana na teh predelih ne it na bazen. Jaz sem bila totalno razočarana. Kupila sem si pa tampone, ampak so samo proti vaginalni okužbi, ker cevčice za mehur pa ne moreš zaščitit z njimi. Same pa veste, da so bazeni gojišče za bakterije, predvsem toplejši. V njem se kopajo raznovrstni ljudje, z raznimi boleznimi, not lulajo, itd.
Savne pa odsvetujejo ja. pa tudi bazene z toplejšo vodo, ker lahko pride do SS. Tudi doma v banjo si ne natakat prevroče vode.
Ne razumem, kako je lahko plavanje potem najboljša rekreacija, če ne smemo hodit na bazene. Na morje pa res ne morem it vsak vikend, pozimi pa sploh neuser posted image

clock-img

17.08.2008, 20:54

clock-img

Irena83

pencil-img

56

Jaz sem bila ta teden prvič na pregledu pri svoji ginekologinji. Vprašala sem jo za bazen in je rekla, da ni problema in naj si slučajno ne vstavljam kakšnih tamponov. Danes sem bila v Čatežkih toplicah in upam, da bo vse ok.

clock-img

20.08.2008, 10:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem