cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bavarski gradovi

clock-img

27.12.2010, 11:43

clock-img

Tedi77

pencil-img

176

Si je kdo od vas ogledal bavarske gradove v lastni režiji? Je možen individualen ogled ali le v skupini? Kje prenočevati? Koliko dni rabiš, da si vse lepo počasi in v miru ogledaš?

clock-img

27.12.2010, 14:40

clock-img

lln

pencil-img

7

Mi smo si jih letos junija.Bili smo v lastni režiji,šli smo z avtodomom.Za ogled gradu kupiš karto in potem imaš pred gradom sortiranje po skupinah,piše na karti.Mi smo kupili neko družinsko karto,ki potem omogoča ogled večih gradov.

clock-img

27.12.2010, 21:37

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

Midva sva pred parimi leti to vse sama "obdelala", sva pa kampirala, pa še Munchen in Dachau sva si šla ogledat in pa področje Berchtesgadna.

Pri ostalih gradovih ni bilo problema, Neuschanstein pa sva si žal ogledala le od zunaj. Ko sva namreč hotela kupiti karte, so nama povedali, da je za tisti dan že vse prodano (pa nisva bila pozna, okoli 11- 12-ih. ).

clock-img

27.12.2010, 22:20

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Ja, midva sva bila letos...spala sva pa kr v Münchnu en dan, pol pa naprej v Italiji, ker sva šla že dalje. Za Neuschwanstein je pas res fajn rezervirat karte oziroma ko si v prvem gradu kupiš skupno karto za ogled vseh treh in tam se da pol nekako rezervirat termin. Drugače pa za kampiranje je dost priložnosti poleti, če imate to radi, je tudi super. 

clock-img

05.01.2011, 10:23

clock-img

barni

pencil-img

1096

Midva sva bila pred leti mimogrede, ko sva potovala po Evropi z avtom. Spala sva v kempih. Notranjosti gradov si nisva ogledala, ker je bilo preveč gužve. Tudi sicer so meni te stvari bolj fascinantne od zunaj kot od znotraj. Si pa lahko brezplačno ogledaš okolico, ki je tudi zelo lepa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem