cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Barve sten?

clock-img

16.01.2010, 23:21

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Rabila bi nasvet in sicer-katere barve sten se obnesejo?Rabim ideje za vse prostore, če imate kakšno dobro slikico, da si naredim predstavo....prosim..:))

Aja, pa za otroško bi tudi rabila-oziroma za dve, fantovski.

Hvala vnaprej!

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

17.01.2010, 00:38

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Pri nas, kar imamo barvnega, je hodnik (dolg) oranzen (svetlo pohistvo .. hruska), kuhinja je ena stena svetlo zelena (belo pohistvo), moja soba rumena (bolj vanilija rumena, pohistvo svetlo + vanilija rumeno + temno modro). Sestra ima pa eno steno v dnevni sobi ciklamno (belo pohistvo), hodnik svetlo zelen (ampak bolj mint, nasa kuhinja je bolj mocno zelena; pohistvo belo), spalnica rumena (taka soncna, pohistvo spet belo). Ostalo imamo pa bele stene. Obnese se pa ne nobena barva, ce mislis na umazanost .. mimogrede kaj butnes ob steno, naslonis ipd. Edino tisti pralni premazi.

clock-img

17.01.2010, 00:44

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

za kako idejo lahko pokukaš na moj spletnik
http://www.podsvojostreho.net/vsebina/spletniki/lara

clock-img

19.01.2010, 09:29

clock-img

greenoasis

pencil-img

7

Kašno idejo najdete tudi tukaj, pod rubriko trendi in nasveti:
http://montazne-hise-on.net/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem