cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Barve na steni

clock-img

31.08.2006, 16:46

clock-img

chips

pencil-img

758

Ali ima katera v otroški sobi bolj žive barve ali imate bolj nežne.Jaz izbiram pa se ne morem odloćit kako bi pobarvala sobo za Teo.
Ali bi vsako steno drugačne barve ali bi naredila spodnji del temnejše barve zgornji del svetlejši in vmes tisto okrasno burduro(nalepko)??user posted image
Imamo pa 2 veliki steni,na tretji steni so okni(6 kom.)in še ena manjša ki pa je zavita kot bi prerezala  8 kotnik oz.STOP znak.

< Sporočilo je popravil puncica -- 1.9.2006 14:06:27 >

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

clock-img

31.08.2006, 18:13

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

rumeno, tako bolj pastelno, ter apricot, kot v dnevni. take tople barve. lahko pogledaš v mojem albumu. če te zanima, mi piši na ZS, pa ti pošljem geslo.

< Sporočilo je popravil puncica -- 1.9.2006 14:06:52 >

clock-img

31.08.2006, 19:58

clock-img

Anonimen

Jaz bi jih pobarvala bolj živo v večih barvah (če ne boš ničesar gor narisala), saj razne barve stimulirajo tudi možgančke, pomenijo veselje,... zato je pa med drugim tudi otroška oprema (pohištvo) v različnih barvah.

Mi imamo pobarvano sobico v modro. Porisana je pa z raznimi disnijevimi junaki, ki letijo.

< Sporočilo je popravil puncica -- 1.9.2006 14:07:03 >

clock-img

02.09.2006, 19:47

clock-img

Tracy

pencil-img

157

Mi smo ravno danes barvali stene. Moja želja je bila da bi spodaj naredila zeleno zgoraj pa rumeno, in seveda vmes bordura. Ker pa moj mož ni bil za to, pa smo potem kompromisno dve steni pobarvali v rumeno. Potem sem pa še naprintala razne junake iz risank, in sva jih z mojo princesko skupaj nalepili na steno. Mislim da je zelo fajn izpadlo, pa za zelo malo denarja.

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

clock-img

05.09.2006, 18:46

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Mi mamo od tamale v oranzni barvi, gor pa polepljen medo PU

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem