cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Barve, ki trajajo do 24 umivanj

clock-img

25.09.2010, 17:34

clock-img

memole80

pencil-img

480

Ker sem barvarnja las že naveličana, bi si rada pustila svojo barvo. Ker pa mi narastek ni pretirano všeč user posted image , bi si rada pobarvala z barvo, ki trajajo do 24 ali 48 umivanj. Zanima me ali se ta barva popolnoma spere in bom potem imela spet svojo barvo ali se barva las vseeno kaj spremeni?

Hvala za pomoč.

clock-img

27.09.2010, 08:48

clock-img

diana 28

pencil-img

681

Mogoče bi lahko probala s kakšnim boljšim prelivom za lase. Mislim pa, da ne zdrži toliko pranj. Vsekakor bi na tvojem mestu probala s tem ali z barvno masko. Verjetno malo spremeni tvojo barvo vendar sigurno ne toliko kot prava barva, ker menda, da preliv ne odpre lasu in zato las ne vsrka barve. Tako nekako pravi moja frizerka user posted image  

clock-img

28.09.2010, 11:09

clock-img

memole80

pencil-img

480

Saj ni važno koliko pranj zdrži, važno je, da bom potem imela spet svojo barvo....in da mi nova barva ne obarva las.

clock-img

28.09.2010, 12:01

clock-img

diana 28

pencil-img

681

Potem probaj z barvno masko... Ta se spere in tudi malo neguje lase.. Pa še draga ni.

clock-img

28.09.2010, 12:07

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: memole80

Saj ni važno koliko pranj zdrži, važno je, da bom potem imela spet svojo barvo....in da mi nova barva ne obarva las.

velik je odvisno od tega, kakšne maš naravne lase in kako si pobarvana. jest ti iz lastne izkušnje povem, sem rjavolaska (mišje blond) pobarvana na blond in sem hotla it na rjavo/naravno... najprej sem probala z masko, ki je šla blazno hitr dol (in sem bla spet blond/svetla), potem sem probala s prelivom - isto; pa s kao 'nežno' barvo - isto, pol sm šla na navadno barvo, pa se je še ta izpirala - ne tok kot prej naštete, ampak še vedno se je pa npr vidu narastek... sploh temne barve se fajn spirajo, ne glede na to kok superduper obstojne naj bi ble.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem