cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Barvanje radiatorjev

clock-img

01.12.2005, 22:33

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Ali je katera že barvala radiator s kakšno zanimivo barvo, da niso tako dolgočasno user posted image beli? S katero -  in kakšen je postopek? Vsako sobo imam v drugi barvi in bi rada prebarvala tudi radiatorje, a ne vem, kako user posted image ?? Prosim za kakšen namig.

clock-img

01.12.2005, 23:04

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz sem jih ravno zaradi barvitosti sten pustila v beli barvi. pazi, da ne bo preveč pisano. sicer pa v trgovini z barvami vprašaj, morajo biti posebne barve za radiatorje. mislim pa, da precej smrdijo, da ne obstajajo na vodni osnovi - morda pa se motim.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

02.12.2005, 08:46

clock-img

asso

pencil-img

3700

Mi smo ga pobarvali v rdečo barvo (v otroški sobi) nesli pa smo ga pobarvat avtoličarjuuser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

02.12.2005, 21:33

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Hvala obema.

clock-img

03.12.2005, 13:02

clock-img

Anonimen

sI PA MALO PREPOZNA ZA BARVANJE RADIATORJEV.Ups pardon.
To se dela,ko se konča kurilna sezona.Mi smo sicer pobarvali v belo in to z pištolo,zunaj na prostem in z masko čez usta.
Barve za radiatorje prodajajo v OBI-ju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem