cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Barva sobe?

clock-img

16.11.2009, 19:19

clock-img

ANEJ01

pencil-img

97

Prosim vas za pomoč.Odločila sva se da bi sinkoma prepleskala sobo pa se ne moreva odločiti katero barvo.Omaro v sobi imato oranžno,hvala.

20.01.2009 se nam je pridružil Gal

clock-img

16.11.2009, 19:39

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

No jaz sem tudi sobo prepleskala v barvah modre in oranžne.Spodaj je v moji višini cca.170 nebeško modra barva ,zgoraj pa marelična.Tam kjer se barvi stikata sem nalepila samolepilni trak motiva medvedka pu-ja,v kot sobe sem narisala eno veliko sonce,spodaj kjer je modra barva pa nekaj oblakov.Potem sem sobico polepila še z motivi medveda pu-ja in je taka luštna sobica ratala.Eno steno pa imam nežno zeleno in tam je nalepljeno drevo,ki je tudi z motivi medveda pu.Vse sem pa kupila v Baby centru.

clock-img

16.11.2009, 20:07

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

imaš zs.

clock-img

16.11.2009, 21:44

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Pri nas je omara z drsnimi vrati v otroški sobi oranžne barve, nasprotno steno pa smo pobarvali tako lepo travnato zeleno (malo vleče na olivno).
Vse ostalo pohištvo je nevpadljivo (kombinacija bele barve in malo javorja).

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem