za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
No, pa ste le dočakale nov fensi forum. Men je še mal bolj tuj- ker mi za te šminkarije primanjkuje časa in denarja-upam da bo kmal boljš.
Me pa zanima o bravih las. Kaj pravite, kaj govori barva las o človeku. Nisem še nikjer zasledila, pa če se morda kateri kaj sanja, da bi lahk kaj to pomenilo me res zanima. Seveda bolj velja za tiste, ki si jo same določamo.
13.02.2007, 00:47
lelaval
7882
rjavolaske smo včasih dolgočasne do neke mere, drgač pa še preveč zgovorne, vsaj jst.
Se moraš pobarvat na blond, pa boš seksi zgovorna blondinka. Sicer pa na rjavo podlago najlepše pridejo rdeči oz. vijoličasti odtenki.
13.02.2007, 07:19
dory
8852
no jst sem po naravi kostanjevo rjava :)...drugac pa pozimi relativno prehajam na naravno barvo, poleti pa obvezno srebrna blond :
13.02.2007, 07:38
Anonimen
a je katera probala tisto barvo k se kup v trgovini-k se kao prameni naredijo-da si jih lahko sam doma narediš..
Ker sem se po 8 letih blond barve pobarvala na lešnikovo-ampak je ful prjelo, tko da sem čist rjava.. zdej bi mela pa tam pa tam kak blond pramen vmes, pa se mi ne lup k frizerju..
če mate izkušnje-povejte..
13.02.2007, 09:38
Strawberrie Cherrie
7788
Sem naravna blondinka... Malo sem se naveličala blond barve, pa sem šla h kozmetičarki, ki mi je uredila obrvi in jih pobravala temno, prav tako trpalnice. sedaj imam mahagonij barvo las (like my dog ), pri naslednjem barvanju grem pa verjetno še malo bolj na temno - v petek.
13.02.2007, 09:43
amalija
212
Glede na to,d a se barvam, sem torej enkrat seksi, drugič zgovorna, tretjič strastna
Danes sem še dolgočasna, jutri bom pa že strastna(se imam namen pobarvat )
13.02.2007, 10:20
Anonimen
Uhh... Jaz pa spreminjam barvo las nonstop. Največkrat sem sicer blond, ampak potem se kmalu naveličam in sem rdeča... Trenutno pa sem kostanjevo rjava. Me je nekaj neka mirna faza zagrabila.
V glavnem spreminjam barvo tudi gelde na dolžino las. Če imam ful kratke lase sem obvezno blond, če imam paža sem obvezno rdeča, no sedaj sem kostanjeva (sam pridih rdečega), ko sem imela dolge alse pa sem bila črna.