cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Barva hodnika

clock-img

25.09.2009, 09:41

clock-img

malilump

pencil-img

432

Imate kakšno idejo? Hodnik je majhen, bolj temen, s stopniščem...nikakor da se odločim...imamo pa veliko barv po stanovanju...rumeno, modro, roza, zeleno...vse so bolj svetle... 

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

clock-img

25.09.2009, 09:43

clock-img

Luni

pencil-img

1371

smetanovo oz šampanjsko s špatulatom (z barvo, katera se lahko pere)......

clock-img

25.09.2009, 09:45

clock-img

malilump

pencil-img

432

user posted image ne vem če...bolj barvno bi imela user posted image ciljam na kakšno jupol junior k je bolj svetla

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

clock-img

25.09.2009, 11:33

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Potem pa kakšno zeleno, vendar jaz bia dala špatulat (svetli-temni odtenki, mogoče še malo rumene vmes). Meni je špatulat res dober!

clock-img

25.09.2009, 13:43

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Zakaj pa mora bit sploh barven, celo če imate že veliko barv v stanovanju. Kako pa to sploh zgledauser posted image , pa barve so čedalje manj moderne, out. Zakaj raje ne v hodnik vnest neko svežino, eleganco, mistike.... karkoli, z raznimi dekoracijami

clock-img

30.09.2009, 11:07

clock-img

dps1

pencil-img

229

mi imamo spodnji del oranžen (1/3 v višino), vmes okrasne bele letvice in gornji del rumen. ful dobro izgleda. 

clock-img

07.10.2009, 19:13

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Midva tudi ravno začneva z barvanjem stanovanja - hodnik bo celoten v bledo vijolični barvi. Že prej, pred prenovo sva dobila od kolegice neko barvo, ki je potegnila na vijolično in sva kar tako pobarvala, pa je res izpadlo ful dobro, tako da bova sedaj ponovila user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem