cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Barva fasade

clock-img

16.06.2006, 09:14

clock-img

natasa0307

pencil-img

17

V jeseni bomo dali na našo hišlo fasako. Bo 8cm stiropor. Ne moremo pa se odločiti o barvi fasade. Ali poznate koga, ki se ukvarja z barvnimi študijami fasad? Mislim koga, ki ti poslika hišo in ti nato naredi primer barve ali barv. In kakšne so kaj cene tega.

Nataša

clock-img

16.06.2006, 13:32

clock-img

mika

pencil-img

6485

Baumit ima na svoji spletni strani barvno lestvico in nekaj tipov hiš, ki jih pobarvaš. Lahko pa jim po mailu pošlješ fasado hiše in ti jo oni pobarvajo. Moj user posted image  je poslal, pa ni dobil odgovorauser posted image . Drugače je pa zatonj.

clock-img

16.06.2006, 17:32

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Pri moževem bratrancu so prišli hišo poslikat iz JUB-a In tako so mu naredili več variant barvnih odtenkov (po dogovoru). Cena 50 tisočakov. V primeru, da se odločiš zanje, ti to ceno odbijejo od materiala.

clock-img

16.06.2006, 19:39

clock-img

k1

pencil-img

1649

mi2 bova sama poslikala hišo in s kakim programom obdelala barve na njej. sicer pa imava že neke ideje, kako bi naj to izgledalo.

poskusita sama, saj se da, samo malo časa si moraš vzeti za to.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem