cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bambus

clock-img

24.11.2006, 19:41

clock-img

Nia30

pencil-img

329

Zdravo punce!

A mi lahko prosim poveste kako skrbite za bambus - tisti ki se dobi v takem krožničku in jih je več zvezanih z žico? Septembra sem ga dobila za rojstni dan in kljub temu, da je gobica na dnu skoz namočena, mi ena dva rumenita user posted image . Rumeni kar celo steblo. Postavljenega imam na polici v dnevni sobi, ni presvetlo, ni pretemno. V kopalnici pa imam v vazi enga dolgega, ki sem ga pred 6 leti dobila v šopku. Samo vodo dolivam in je zdrav in lep in poganja nove šopke listov.

Rože mi sicer sploh ne uspevajo (enostavno ne znam) a za tale bambus sem bila prepričana, da bo uspeval user posted image A je treba kaj gnojit in s čim, ali moram liste vlažit??

Prosim za nasvete.

Hvala in lepo se mejte, pa naj vam rožce lepo uspevajo.

N.

clock-img

08.12.2006, 19:57

clock-img

pot

pencil-img

1487

Včasih je samo prostor kriv za neuspevanje rož. Mogoče bi tudi ta bambus prestavila v kopalnico. Nimam še izkušnje z bambusom, tako, da ti ne morem kaj več pomagati.

Veliko sreče in uspeha z bambusom in ostalimi cvetkami.

clock-img

08.12.2006, 21:34

clock-img

malika

pencil-img

3199

Kaj pa če bi ga presadila oz. posadila v zemljo?

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

08.12.2006, 21:46

clock-img

Anonimen

Jaz ga mam direkt v vodi, ker se je zgodilo kdaj, da sem ga pozabla zalit, tako da je kr v mejhni vazi.

clock-img

07.02.2007, 22:12

clock-img

KOZLEK

pencil-img

102

Upam da še imaš bambus, tisto gobico odstrani je samo za transport, potem pa imej vedno polno vode, če kaka palčka porumeni jo potegni ven pa žičko malo zategni in to je to, se dogaja da porumeni ene par tistih palčk, pa je najboljš da jih odstraniš.

LP

clock-img

10.02.2007, 22:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.02.2007, 23:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.02.2007, 13:37

clock-img

ery

pencil-img

1675

jaz sem bambus dobila v šopku-tistega zavitega. In sem ga imela v vodi, je začel poganjati korenine, tako da sem ga posadila v zemljo. In ne boste verjele, v dveh mesecih je zrasel za 10 cm., ima polno listov,zraven pa dela še dva nova bambuska. Samo kaj narediti po tem, ko že ful visoko zraste??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem