cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Balkonske rože...sončna stran

clock-img

15.03.2013, 11:18

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Lepo bi vas prosila, če mi lahko pomagate. Imam balkon, ki je od jutra do večera na soncu, verjetno bom gor posadila bršljanke, saj mi kaj drugega bolj kot ne ne preostane. Zanima me, kaj bi lahko dala vmes, pa ne v isto korito, ampak posebej od zelenja, da bi bilo za na sonce in ne bi bilo potrebno preveč zalivati. Mogoče kaka slikica. Hvala!!!

clock-img

15.03.2013, 11:35

clock-img

witch

pencil-img

3540

Jaz imam navadno moljevke vmes.

user posted image

Kombiniram bršljanke in moljevke. Imam pa balkon do res pozno popoldan na soncu. Se mi je ta kombinacija vedno najboljše obnesla. Pa mogoče kakšno okrasno travo vmes.

Nimam pojma kako se reče tej roži (v ozdaju nad surfinijami) Tudi ta je ok za na sonce. Sem jo imela na balkonu in na terasi (prav tako sončni) pa so bile super.

user posted image

Spredaj kombinacijo bršljank in moljevk, zadaj pa te visoke.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

15.03.2013, 12:38

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Hm, mene v bistvu bolj zanimajo strukturne zelene rastline, ki bi jih posadila posebej v korito zraven bršljank in ki gredo lepo dol po balkonu. Neke sivo srebna rastlina vem da obstaja, jo majo pogosto poleg cvetočih zasajeno, pa ne vem, kako se reče?

clock-img

15.03.2013, 14:02

clock-img

witch

pencil-img

3540

Mogoče dihondra?

user posted image

Ena siva je še, ki je fajn za sonce, ampak ne vem imena.

Saj te moljevke, ki sem ti jih prej prilepila so čisto fajn za svoje korito. Moljevka doseže prav fajn dolžino. Na koncu pa ima mičkene cvetove.
Evo ta dolga je moljevka user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

15.03.2013, 14:05

clock-img

witch

pencil-img

3540

Pa afriški smilj je sive barve

user posted image

clock-img

15.03.2013, 14:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.03.2013, 14:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.03.2013, 14:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.03.2013, 19:56

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Meni so zakon okrasne trave. Zelo dobro se obnesejo na sončni strani, pa ful so mi lepe, ko cvetijo.

clock-img

18.03.2013, 10:18

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Witsh, tiste zadaj so Gavre. Obstajajo v beli, roza in bolj rožnati barvi. Zelo hvaležne in trpežne...user posted image drgač pa za sonce idealne vse trave, zmajeva krila, bršljanke...user posted image

clock-img

10.05.2013, 21:10

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Kako pa je z moljevko in zalivanjem, rabi veliko vode?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem