cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Badminton??

clock-img

05.12.2009, 13:44

clock-img

arruba

pencil-img

189

Živjo,

ali mislite, da lahko badminton kakorkoli škoduje med nosečnostjo glede na to, da se kar precej naskačeš?

clock-img

05.12.2009, 15:36

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

pojma  nimam,ampak tako laično gledano bi ga odsvetovala, ker se dosti steguješ, skačeš ... 

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

17.12.2009, 19:01

clock-img

irenav

pencil-img

122

JA škoduje!!! Pred nosečnostjo sem igrala badminton 2 x/ teden po 1,5 ure. Ko pa sem bila noseča 8 tednov sem šla igrat - saj naj bi v nosečnosti lahko počela vse tako kot prej, vendar manj intenzivno. No to ni res! Po igri sem čez kako uro začela krvaveti in bila nato 3 dni v bolnici. Na srečo sta bila moja dva mladička trdoživa in sta se zdrava rodila z 8 meseci...lahko pa bi bilo čisto drugače. Zato lopar lepo v kot, in pojdi raje na sprehod. Sem bila kar športnica - kolesarka, hodila v hribe ter seveda igrala badminton, torej dečva z kar veliko kondicije, pa vendar nosečnost kar obremeni telo. Nikoli si ne bi oprostila, če bi takrat šlo zaradi tega še kaj narobe. Tako, pretehtaj sama :). Aja, od takrat nisem imela nobenih težav več v nosečnosti...bruhala nisem niti enkrat.

2.9.08 sta se rodila moja sončka!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem