cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Baby center Maribor!!!

clock-img

24.07.2004, 10:46

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ojla!

Mene pa zanima ce je katera bila v Baby centru v MB, ker imajo akcijo dveh vozickov in sicer znamke ABC D...(ne znam vec napisat). Oba imata jajcko zraven prideta pa, eden je 60.000 sit in ima manjsa kolesa, drugi pa pride 40.000 sit(klubska cena) in ima vecja kolesa.
Akcija pa traja samo do konca tega meseca.

Kaj pravite na to? Aja, meni osebno sta oba vozicka zelo lepa.
In kaj pravite na to znamko?

LP :)

clock-img

24.07.2004, 18:16

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz sem slisala veliko kritik na racun teh vozickov. Menda se dokaj hitro pokvarijo..

clock-img

25.07.2004, 10:47

clock-img

malika

pencil-img

3199

Joj ne kupuj ABC. Jaz ga sicer nimam, ima ga pa kolegica in zadnjič sem ga malo vozila in skoraj pop... zraven. Sicer lep ampak težko vodljiv in baje tudi nestabilen.
Odloči se za katerega drugega.

clock-img

25.07.2004, 21:03

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Ne kupovat ABC- ja. Mi ga imamo, in ti lahko iz prve roke povem, da so prav zanič. V 6 mesecih smo ga imeli že trikrat na servisu, med drugim je bil tudi polomljen, pa ne izvajamo nobenih akrobacij.

LP Maja :sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem