cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

BTC ljubljana

clock-img

19.09.2005, 12:19

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

zanima me če imajo tam kakšen kotiček za otroke da bi se lajko igral npr:kak tobogan,bazen z žogicami...Rada bi šla do H&M polo pa se še igrat s tamalim.
Hvala za odgovore

lp

clock-img

19.09.2005, 12:34

clock-img

sazi

pencil-img

5175

v City Parku je precej velik kotiček za igranje, kako primerno je za tvoijega otroka pa je odvisno od gužve in od starosti tvojega malega. Mojega nečaka so v soboto ta večji skoraj pohodili, ker je bilo tooooliko otrok. Če boš šla ob nkupovalni "ne-konici" potem so bo brez problema lahko igral po mili volji.
Aja, ta kotiček je pa zgoraj pri restavracijah.

clock-img

27.09.2005, 23:45

clock-img

Anonimen

Največja igralnica je v 1. nadstropju City Parka-a, pri slaščičarni in kavarni Pod vodo.
Manjšo igralnico imaš tudi v Koloseju, kjer ti otroke čuvajo med ogledom filma.
Ena igralnica pa je tudi v Hali A v pritličju, zraven slaščičarne, imenuje se Ježkov kotiček.

clock-img

12.10.2005, 01:13

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

samo, kolikor je meni jasno, je v City parku igralnica namenjena otrokom s starši, no kakšnega večjega že lahko samega pustiš tam, manjšega jaz zihr ne bi, kr nihče ne kontrolira kdo otroka pripelje ali celo odpelje user posted image

clock-img

12.10.2005, 01:17

clock-img

KODA

pencil-img

4015

V Emporiumu je en majčken toboganček in blazine za otročke.Majčken prostorček,ampak simpatičen.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

12.10.2005, 01:54

clock-img

Anonimen

V City Park-u v igralnici je nadzorni vedno zraven. Sedi pri mizici pri vhodu, kjer moraš takrat, ko otroka pripelješ, vpisati v zvezek njegovo ime in priimek, svojo telefonsko številko za nujne primere, uro prihoda in predvideno uro odhoda. Zraven se moraš tudi podpisati. Nadzorna vsega seveda ne more imeti na vidiku, se pa trudi, da ima večino. Enkrat je pri vhodu, drugič v igralnici. Ko otroka prideš iskat, se moraš prav tako podpisati. Če od predvidenega časa prihoda po otroka mine več kot 15 minut čez zapisano uro, te pokličejo in vprašajo, kako in kaj.
Vsaj pri nas je tako.

clock-img

12.10.2005, 20:38

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

V city parku ne smeš pustiti otroka niti pod razno, že tako moraš biti v igralnici zelo pazljiv, da kam v navdušenju ne odtava in ga potem lahko ure iščeš med labirinti in gručami otrok.

< Sporočilo je popravil primoza -- 13.10.2005 19:09:49 >

clock-img

13.10.2005, 13:24

clock-img

JANAG

pencil-img

64

Sem pa videla v BTC-ju v trgovini Baby center tud eno igralnico. Je moj sin šel takoj pogledat user posted image  Potem pa smo bolj zadovoljni še pogledali njihovo ponudbo!

Pa še to..pred roll bar (upam, da se tako napiše) nasproti Koloseja imajo tud ene hiške za otroke in tobogančke. Primerno za lepo vreme user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem