cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

BOWNOVA TERAPIJA

clock-img

23.01.2018, 19:16

clock-img

kokos4 RR

pencil-img

62

Pozdravljene mamice. user posted image

Ali ste s svojim dojenčkom obiskale kdaj bownovo terapijo ? Če da, za kakšne probleme? Krči, spanje..? Ali je pomagalo, koliko obiskov je bilo potrebnih, da so bile kakšne spremembe ? user posted image

clock-img

24.01.2018, 09:09

clock-img

moci

pencil-img

5572

mi smo bili, zaradi krčev. samo enkrat, ampak je že doooolgo nazaj. če se prav spomnim, je za nekaj časa pomagalo.

clock-img

24.01.2018, 21:15

clock-img

kokos4 RR

pencil-img

62

Kje pa ste bili, če se mogoče spomnite ? user posted image

clock-img

27.01.2018, 09:54

clock-img

moci

pencil-img

5572

v Domžalah, zraven doma upokojencev, društvo OZ, je bilo trakrat.

clock-img

28.02.2018, 14:11

clock-img

JerR

pencil-img

14

Živjo,

Imamo dva fanta in smo oba terapirali z Bownovo. Imela sta težave s krčki, refluksom... peljali smo jih tudi pozimi zaradi prehladov itd. Nam je ful pomagalo. Terapija je kratka, nežna...super zadeva res! V Lj je en krasen terapevt, ki pride tudi na dom, cena je ugodna, mislim da 15 eur. Njegov telefon 040 367 424 - Matevž. Lahko mu tudi sms pošljete...

clock-img

04.03.2018, 19:14

clock-img

kokos4 RR

pencil-img

62

Uf, škoda, iščem nekaj bližje Mariboru :) me pa zanima, če ima katera izkušnje z bownovo za boljše spanje ? Naš tako nemirno spi, ogromno je prebujanja,.. user posted image

clock-img

21.01.2019, 13:51

clock-img

Scres

pencil-img

1

Ste mogoce ze dobila odgovor?Tudi nas dojencek zelo nemirno spi in se ogromno prebuja :(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem