cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

BOMBE...88.dan (B)

clock-img

27.05.2006, 07:21

clock-img

katis

pencil-img

975

Jutro!

Končno spet hrana... in to mesek, pa jogurt, pa sir... oh, kar blede se mi že, akj vse si bom popoldan skuhala....user posted image

Jaz sem bila včeraj čisto pridna - sem se držala vode in čaja kot pijanec plota (ja sej, po decilitrih bi bila kar hudo opita, če bi bila voda s k-jem in če bi čaj vino postal...user posted image )

Danes sem zdajle zjitraj celo v službi, ker sem včeraj izvedela, da moram v ponedeljek na službeno pot (za dan ali dva). Krasen zaključek diete, ni kaj! Tako da, če bom v torek zelo pozno javila kg, prosim ne me kar odpisat. Bom morala prvo iz Nemčije nazaj domov pridit....

No, ja. Torej:
Z: 2 jabolki
K: pečen piščanec + huda skleda solate
V: e, to pa še ne vem...če bo ostalo kaj piščanca, sicer bo pa tuna v solati in morda še kak jogurt....samo to bi bilo že preveč....oh, le zakaj sem morala it včeraj user posted image  v trgovino in nabavit 'preveč' za en B dan!

Pa sonce bo danes! Tu mi že v pisarno se smeje, pa tako žvrgolenje je zunaj, da moram sedaj končat in pohitet z delom, da bom tja do 9-10 konec in ajd v lep dan...

Čau!

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

clock-img

27.05.2006, 08:12

clock-img

Lumpi

pencil-img

579

Jutro!!!


Ste preživele vodni dan? No, jaz ga nisem, zato ga imam danes. Raje ne povem, kaj vse sem jedla včeraj. Si zaslužim 2 vodna dneva, na samo enega.

Tko da bom dieto za 1 dan zamaknila in bom imela jutri B dan, tko da jo jaz končam v torek. 

A veste kaj. sem praviuser posted image  inuser posted image .

< Sporočilo je popravil Lumpi -- 27.5.2006 8:13:24 >


_____________________________

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

clock-img

27.05.2006, 08:38

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Hoj,

tudi jaz ga nisem pripeljala do konca. Me je preveč zvilo. No pa kaj bi o tem, kar je je. Danes je spet B dan in zaenkrat še ne vem kako bo sestavljen moj prehranjevalni dan. Edino za zajtrk vem, da bom pojedla nekaj suhih sliv. Ostalo pa še pride. Po vrsti, kot so hiše v Trsti.
Smo pa krasno pri koncu (jaz imam še štiri dni več, in imam še en popravni izpit, kar se vodnega dneva tiče). Jaz sem z izgubo kg zelo zadovoljna. Sicer manjka še 1,5 kg do cilja. Tudi to še bo user posted image user posted image  . Če ne sedaj, pa kasneje.
Bom pa nadaljevala z ločevanjem in z zadnjim obrokom do 18.00 ure. Se mi zdi, da mi je to še najbolj pomagalo pri izgubi kg.
Za vsako od vas en user posted image

clock-img

27.05.2006, 09:24

clock-img

katis

pencil-img

975

Halo punce!

Že drugo kavo žulim tule v pisarni, pa me vnema kar mineva. Zunaj se oblači, jaz imam za pripravit več kot sem mislila...grrrrr...le zakaj se morajo preljubi šefi vsega spomnit ravno zadnji trenutek. Če bi mi povedal par dni prej, sploh ne bi bilo problema... ahhhh...

Bo pa kosilo malo kasneje.user posted image  

Sicer sem pa obe jabolki že zmazala, če sem bila pa lačna ko Lakotnik user posted image  Sem bila pa zjutraj presenečena, ko sem na svojo vago stopila - skoraj cela kilca manj - bomo videli, kaj bo rekla mamina vaga (na kateri se vagam ves čas diete), ko pridem domov. Upam, da bo povedala isto user posted image  To bi bilo super. Kajti to bi pomenilo, da bi bila blizu svojemu prvotnemu cilju -20 kg (tistih -27 je bilo zato, da bi me bolj na strogo držalo...a ko so prišli grehi...ampak smo se jih znebili). Le za v ponedeljek ne vem, če mi bo uspeli jesti po planu. Verjetno ne, ker nam bodo kosilo na poti organizirali kar poslovni partnerji, pri njih si pa res ne morem privoščiti, da ne bi jedla, kar pripravijo....

Ok, nazaj delat. Morda mi uspe ob 10ih domov it!

Lep dan!


< Sporočilo je popravil katis -- 27.5.2006 9:25:14 >

clock-img

27.05.2006, 09:54

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ojla,
zgleda da sva samo jaz in katis zdržale strogo po vodi. Bravo KAtisuser posted image
Zdele sem pa navalila na hruške.....mi je kar trebuh vleklo notriuser posted image

Tako...za kosilo bom pa naredila ljubljanske zrezke(puranje)+zelenjava. ZA moža in hčer še pomfri zraven.
Za večerjo pa najbrž zelenjava s sirom.

ŠE dva dni do konca. jeeeeeeeeeeeuser posted image


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

27.05.2006, 12:56

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz sem že povedala, da sem včeraj pogorela že za čas kosila, za naprej sploh ne bi razlagala, kaj vse sem "popila" (beri pojedla). Kljub temu je tehtnica pokazala nekaj dag manj! user posted image

Danes pa:
Z: kavica
K: puranji zrezek in solata
V: še ne vem...prideta prijatelja na obisk in bosta prinesla nekaj za pojest - kaj, pa še ne vem

Jaz pa mislim, da je pri moji dieti najbolj pomagal nek določen čas za obroke in tega se mislim držati tudi naprej. Poleg tega pa tudi zmanjšana količina hrane na krožniku. Tudi to bom skušala obdržati!

Drgač pa vsa čast katis in CUKERČKU! Mislim, res, kapo dol, da sta se držali!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem