cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

BOLECINA V TREBUHU PRI UMETNI OPLODNJI

clock-img

02.03.2006, 17:41

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Zanima me vase mnenje ki ste zanosile "umetno" ali vas je po tem posegu bolel trebuh? Namrec eno mojo znanko ki je opravila umetno oploditev, zelo boli trebuh, mora pa pocakati se par dni da naredi test a je noseca.

Upam da bo, ker si otroka mocno zeli.

clock-img

02.03.2006, 19:01

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Odvisno kakšna bolečina je to. Mogoče ima hiperstimulacijo, mogoče jo špika, ker je zanosila, mogoče jo špika, ker bo prišla M.
Bi morala bolj natančno opisati bolečino. Če je nevzdržno, pa mora do zdravnika.

Mene ni nič bolel trebuh. Do testa nič posebnega.

clock-img

03.03.2006, 09:47

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

seveda boli. kaj je pa mislila, da je tomačji kašelj????
notri te uščipnejo kar precej in od vsake posameznice je odvisno, kako hitro se celi. pa tud kolk je tam dol občutljiva na bolečino. jest sem bla precej in mi niso niti kapljice proti bolečinam pomagale, niti mi niso mogli nič močnejšega dat, da naj ne bo kaj narobe.

sestre so me tako pri punkciji in pri IVF pohvalile, ker je blo oboje zelo težko in je zelo dolgo trajalo. jaz pa sem stisnila zobe in držala sestro danielo za roko (MB), pa je šlo. brez nje bi najbrž kar javkala...

clock-img

03.03.2006, 15:16

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Ok, hvala vam za odgovore. Jes bi rada samo da bi prijateljica bila tokrat noseca, se mi pa smili ker jo boli ... te dni bo delala tes ce je noseca. Drzim pesti.

smrka

clock-img

03.03.2006, 19:02

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Normalno je, da so po punkciji bolečine, mogoče tudi po ET. Samo da bi pa tik pred testom (ko je že dva tedna od punkcije) močno bolel trebuh, pa ni čisto normalno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem