cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

BANJANJE

clock-img

30.01.2018, 19:54

clock-img

kokos4 RR

pencil-img

62

Pozdravljene, zanima me ali se je katera s svojim dojenčkom udeležila banjanja? Zanimajo me izkušnje, kako to poteka,..?

Namreč razmišljam, da bi se ga s sinom udeležila, pa vseeno je to dokaj novo in me zanimajo vaše izkušnje s tem.

user posted image

clock-img

15.02.2018, 15:35

clock-img

maca83 RR

pencil-img

79

Poskusi in bos videla, ce vama je vsec. Banjanja ne poznam, malo sem si prebrala o njem na netu. Midva sva hodila plavat na tecaj na DIFu in mi ni zal. Mali je uzival v vodi in druzbi drugih malih cebljacev, jaz pa sem imela izgovor, da greva med ljudi. Vzela sem si cas in si obrila noge pred plavanjem (to prve mesece ni bila ravno prioriteta) in se na hitro naucila kako sama krotiti navdusenega cofotaca. Vedno je po plavanju pridno pojedel vse kar je dobil in spal več kot ostale dni. Verjamem da je vsako miganje v čisti vodi super in po njem bolje spijo.

clock-img

20.02.2018, 08:43

clock-img

kokos4 RR

pencil-img

62

Evo, sma prijavljena na banjanje in pričnema mislim da v aprilu/maju. Mislim, da nama bo obema všeč, mali že zdaj uživa doma med kopanjem.. pa še oba bova imela od tega korist :) že komaj čakam :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem