cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Avtosedeža: Romer Kidfix vs. RECARO Monza Seatfix

clock-img

21.04.2008, 21:32

clock-img

celin

pencil-img

18

Torej, čas je, da zamenjamo avtosedež za večjega (skupino 15-36). Ker sama nisem toliko vešča glede teh avtosedežev, sem izbiro zožila na slednja dva:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177264 - Kidfix - Celine - Römer
in
http://www.soncek.si/si/avtosedez-recaro-monza-seatfix-bellini-asphalt-grey-isofix-i11066.shtml - RECARO Monza Seatfix - Bellini Asphalt/Grey ISOFIX.

Oba sedeža sta isofix (kar omogoča tudi avto), zanima me pa, kakšne imate kaj izkušnje z dotičnima modeloma.

Ima mogoče tudi Maxi Cosi kakšen model z ISOFIX nastavkom?

Do sedaj smo imel Romerja King Plus, in smo z njim zadovoljni.

Hvala za odgovore in lp, Celin.

clock-img

21.04.2008, 22:02

clock-img

celin

pencil-img

18

Še to: v Baby centru smo sprobali že Romerja, Recaro-ta pa nikjer nismo zasledili, razen na soncek.com. Mogoče kakšna pozna trgovino, kjer si lahko ogledamo tudi Recaro-ta?.

ŠELP, Celin.

clock-img

21.04.2008, 22:56

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

v ljublani na podutiški nasproti policije v kosezah so po novem, sedež je pa v žirehuser posted image

clock-img

22.04.2008, 08:00

clock-img

urška

pencil-img

3136

recaro vem da prodajajo v toysu v avstriji, čeprou ti to ne pomaga najbolj a ne?

clock-img

22.04.2008, 08:25

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

tistega od 9-36 sem videla tudi v rutarju, na ostale pa žal nisem bila pozorna...

clock-img

22.04.2008, 21:04

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Mi smo ga gledali v Pikapolonici. Sicer tistega od 9-36. Prosim za mnenje.

clock-img

26.04.2008, 13:55

clock-img

apolonica

pencil-img

63

Predlagam, da ostanete pri Romerju. Mi smo imeli isto situacijo in smo kupili Romerja z isofixom.

LP

clock-img

30.04.2008, 21:42

clock-img

celin

pencil-img

18

Šli in si ogledali oba, vzeli Recaro-ta. Zakaj recaro-ta ne veva povedat, saj nobenega nisva preferirala in v nobenem nisva videla bistvene prednosti.

LP, Celin.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem