cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Avtosedež

clock-img

22.09.2004, 20:34

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Zanima me, pa sej vem da je bilo o tem že veliko govora....namreč kakšen se vam zdi avtosedež CONCORDE hm sam modela se pa ne spomnim....15-36 kg

Je namreč tak, kakršnega si zelim, ima moznost za nastavitev naslonjala, 5 točkovni sistem zapiranja pa se ko je otrok ze dovolj velik se mu vzame stran naslonjalo in ostane samo jahač...

Vaše mnenje in komentarji, prosim ;)

clock-img

22.09.2004, 22:32

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Je to Concord TRIMAX ali ULTIMAX (Ultimax je, mislim da za manjšo kilažo)?
Jaz imam zaenkrat lupinico...

clock-img

23.09.2004, 09:07

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Mi smo imeli za starejšo Concorda Fixmax (9-36 kg) in smo bili zelo zadovoljni, za te nove modele pa žal ne vem. Povem lahko samo to, da našemu :duda:, ki je star 10 mesecev Trimax ni bil ravno v redu, se mi je zdelo da popolnoma sedi, čeprav je imel naklon :zmeden:.
Drugače pa so ti sedeži zelo vredu :bravo:.

clock-img

23.09.2004, 09:36

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Naš Nejc je še vedno v lupinici, vendar že imamo concord trimax doma, ki bo zamenjal lupinico, takoj ko bo začel sedeti in bo dobro držal glavico.
Nam je zelo všeč.:bravo:

clock-img

23.09.2004, 10:41

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

no sej jest mam že veliko punčko k že marsikaj počne tko da me bl zanima prov un tavelik 15-36 kateri bo zamenjal zdajšnega 9-18 kg

hvala za inf.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem