cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Avtosedež

clock-img

20.08.2004, 09:55

clock-img

tejabajc

pencil-img

38

Prosila bi vas, da mi svetujete, kakšen avtosedež izbrati za novorojenčka (ali naj bo to lupinica ali klasični avtosedež)

Teja

clock-img

20.08.2004, 10:08

clock-img

Anka*

pencil-img

12

Meni se zdi za novorojenčka lupinica boljša iz dveh razlogov:
1. zagotavlja večjo varnost otroka (nameščanje v vzvratni smeri vožnje, prilagojenost meram novorojenčka, opore za glavico, ležeč položaj)
2. možnost prenašanja otroka v lupinici (klasični avtosedež nima ročaja in ostane v avtomobilu, lupinico pa lahko vzameš ven skupaj z otrokom).

clock-img

20.08.2004, 10:12

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Vsekakor Lupinica. Jo lahko uporabljaš nekje do ene 9 meseca. Mi je pri prvem nismo mel pa mi je kar malo žal. pri drugem smo kupil rabljeno od Römerja pa smo zelo zadovoljni. Paše pa tudi na Hauckov voziček Olimp.

clock-img

24.08.2004, 09:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.08.2004, 10:03

clock-img

Žiga

pencil-img

535

Naš sicer ni tak težkokategornik, ampak smo imeli ene dva meseca tudi pomisleke glede utesnjenosti (imamo lupinico od Asahija - isto Life Saver)...
Pa je zdaj pri 5. mesecih in težo cca. 7,5kg kar v redu. Zdaj tudi lepše sedi v lupinici in ima nekako "več prostora" kot pri 3. mesecih... Počakaj, da boš videla, kako bo kasneje sedel... Gremo pa v nedeljo po sedež v Avstrijo.

Če bo imel res premalo prostora, pride v poštev le sedež od 0-18kg, ki ga lahko obrneš v kontra smeri vožnje, ker za naprej gledat še ni dovolj močan...

LP
Ž.

clock-img

24.08.2004, 11:27

clock-img

tejabajc

pencil-img

38

Mislim, da se bom odločila kar za lupinico. Zanima pa me, če katera od vas pozna koga, ki prodaja rabljeno lupinico (po možnosti kakšno boljše kvalitete). Sama sem napisala oglas za nakup, pa se ni javil nihče.

Teja

clock-img

24.08.2004, 14:15

clock-img

tejabajc

pencil-img

38

Na njeno telefonsko številko in mejl sem jo že iskala, a žal ni bilo nobenega odgovora.

Teja

clock-img

26.08.2004, 20:14

clock-img

ana1

pencil-img

153

Malo povprašaj v trgovine z rabljeno opremo, mislim, da imajo kar nekaj izbire, predvsem v kobinaici z vozički. Mi imamo lupinico od MAXI-COSI in smo zelo zadovoljni. Razmisli ali boš lupinico uporabljala tudi kot v kobinaciji z vozičkom. Imamo še voziček MAXI TAXI CITI in je to res primerna kombinacija za nakupe, ker ni potrebno uporabljati "veliki" voz.

lp, :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem