cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Avtokampi na Slovenski obali

clock-img

23.08.2010, 18:20

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Za dvakrat prespat bi se odpravila na Slovensko obalo in sicer s šotorom, v kamp.
Vse, ki imate izkušnje s kampiranjem na naši obali, bi prosila za nasvet, kje je v redu kamp, čistoča v sanitarnih prostorih, varnost, solidna cena (oz. kakšne sploh so cene - en šotor, dve osebi).

Najbolj se nagibam npr. za Izolo in Strunjan, v Ankaranu mi to ne odgovarja, ker voda ni lepa.
Na internetu ne dobim kaj uporabnih podatkov in nasvetov, tako da če ima katera izkušnje v zvezi s temi kampi in kakšne so cene, sem hvaležna za vsako informacijo in mnenje.

Hvala!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

clock-img

23.08.2010, 21:51

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

Joj, samo v Izolo ne....uni avtokamp Jadranka je taka mižerja, raje sem domauser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=904829
http://med.over.net/forum5/read.php?274,4693793

< Sporočilo je popravil thaiss -- 23.8.2010 21:53:10 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

24.08.2010, 07:38

clock-img

loremi

pencil-img

2184

user posted image  user posted image  O jej, Izola odpade.
Ok, ostane Strunjan, pa da vidmo, kako bo tam.
Hvala!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

clock-img

24.08.2010, 21:11

clock-img

voznikvozniku

pencil-img

92

V Strunjanu tudi ni ravno nekaj posebnega, to je bolj kamp za pavšaliste, ki imajo v spodnjem delu kampa urejene "vikende" v obliki lesenih hišk. Jaz priporočamo Ankara, ki je pri nas najbolj urejen kamp na obali, Lucija je zelo pogojna zaradi cene...mogoče še Fiesa zaradi lepe lege in lepe plaže.

clock-img

30.08.2010, 09:33

clock-img

loremi

pencil-img

2184

hvala voznikvozniku!
Gledale sva malo tudi na ceno, ampak po prebranih mnenjih je Jadranka kamp izpadel iz izbora, tako tudi Strunjan, na koncu sva se odločili za kamp Belvedere nad Izolo.
Moram rečt, da sem bla razočarana nad sanitarijami, ni bilo čisto kot sama pričakujem, ali pa preveč zahtevam, ne vem. Ampak glede na to, da plačač 10 € na dan na osebo plus taksa, bi vsej to blo lahko malo bolj urejeno.
Bom pa še šla kampirat, se nagibam tudi na kamp Ankaran in Lucija, bo pač prišlo malo več €€.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem