cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Avstrija-kje????

clock-img

12.07.2004, 11:28

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Ojla!
Tolko je že napisanega o tej Avstriji, ampak še vedno ne vem katere trgovine v Avstriji so založene z otroško opremo..NE oblačili, ampak opremo (postljicami, vozički):zmeden::zmeden: Če kdo ve, naj mi prosim sporoči-v mislih imam Graz, Lipnica..tu okrog.
Hvala za pomoč, pa lep pozdrav:sloncek:

clock-img

13.07.2004, 08:29

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Zdravo

Jaz sem vso opremo za otroka nakupila v Toys'r Us, ki se nahaja v Gradzu..v West centru. To je tam, kjer je bil prej tudi Media Markt. Še vedno pa je tam cel center v katerem je tudi H&M, pa New yorker pa še en kup trgovin. Moraš pa se po avtocesti peljat do velikega krožnega prometa v Gradzu in tam zavit za West center. Sej so table. Za Toys pa poglej na http://www.toysrus.at/. Mogoče si lahko na tej strani tudi naročiš brezplačen katalog pomlad poletje 2004.

Če boš nakupila več stvari se ti ful splača, ker je nekaj ceneje kot pri nas. Določene stvari pa so fuuuul bolj poceni. Sem tam kupila mobile, ki v baby centru stane 17.000, tam pa je stal 30 EUR.

Lp
Nina

clock-img

13.07.2004, 09:39

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Hvala Ninika, grem še pobrskat po internetu.
Cao:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem