cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Avent kozmetika

clock-img

06.03.2007, 22:54

clock-img

TaisTa

pencil-img

31

Tiste, ki ste mamice, vam je gotovo znana firma Avent - črpalke za dojenje, stekleničke ipd.
Nedavno nazaj sem gledala Ariel reklamo in me je presenetilo, da obstaja celo Avent kozmetika. Prodaja pa se, kolikor je meni znano, v Arielu in Babycentru. Imajo pa razne reči za dojenčke in mamice - kremice, otroške kopeli ipd. Na tuji strani so opisi teh stvari zelo obetavni in me sedaj strašansko matra firbec.
Je katera torej že opazila Avent kozmetiko?

Lp

clock-img

06.03.2007, 22:55

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ja, sem imela njihovo olje proti strijam. se je fino vpilo, ampak strije sem kljub temu dobilauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

06.03.2007, 22:55

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ja, jaz sem imela v nosečnosti Aventovo pršilo proti strijam, pa eno kremco, oboje je ful dobro dišalo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

06.03.2007, 22:58

clock-img

malecka

pencil-img

1665

ja sem jo že zasledila, uporabljala pa je še nisem. saj verjeten ni nič novega pogruntanega. jaz prisegam za ritke naših user posted image  ribje mazilo. zamepa dove user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

06.03.2007, 23:02

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Imam Avent Magic Cream za user posted image , pa ga tam pa tam namažem, če se spomnem user posted image
Jaz drugače večinoma uporabljam Ribodermin in pa Linolo Fett.

clock-img

07.03.2007, 19:22

clock-img

TaisTa

pencil-img

31

Kakšne pa so sestavine te Magic Creme? A to je krema za bradavice, ane? Bi lahko lepo zaprosila, če prepišeš sestavine? (če jih seveda ni preveč) user posted image user posted image

clock-img

07.03.2007, 19:30

clock-img

Anonimen

clock-img

07.03.2007, 19:45

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Magic Cream krema je za otročke - proti mrazu in vetru, za kakšne izpuščajčke, nam je tut dobro koristila pri izpuščaju....

clock-img

07.03.2007, 21:25

clock-img

Morgaine

pencil-img

103

Jaz sem imela njihovo olje proti strijam. V prvem trimesečju nosečnosti (ko mi je vse bolj ali manj imelo čuden vonj), mi je to olje tako zelo dišalo! Pa tudi, kot je že Magi napisala, zelo lepo se je vpilo.

clock-img

08.03.2007, 21:26

clock-img

TaisTa

pencil-img

31

Trnuljčica, zelo uporabna stran! Ampak sestavin pa vseeno ni! Verjetno zadeve ne vsebujejo samo nekih vitaminov user posted image
Tko da če ima katera doma kaj od njih, bi bila ful hvaležna, če bi prepisala sestavine!

clock-img

09.03.2007, 09:43

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

evo...
magic crem
?
mlečni proteini, shea maslo, alantoin, ognjič in kamilice

clock-img

09.03.2007, 16:21

clock-img

TaisTa

pencil-img

31

Hehe, samo to piše pod sestavine? =)

clock-img

09.03.2007, 16:47

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

A celotne ingredients ti na prepišem: Aqua, Paraffinum Liquidom. Glycerly Streate, Glycerin....

Ej, a se ti šališ?????

clock-img

10.03.2007, 11:32

clock-img

TaisTa

pencil-img

31

A jih je ful? user posted image user posted image

clock-img

10.03.2007, 12:46

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ja ful jih je,,,
Sej če želiš RESNO, ti jih prepišem...sam drgač se mi pa res ne da zafrkavat, ker tko tini mini piše user posted image

clock-img

10.03.2007, 20:09

clock-img

TaisTa

pencil-img

31

Oprosti, jaz sem mislila, da ni tako veliko sestavin. =(
Sej če se ti ne da, ni treba. (no, res je, da jih potrebujem, da bom vedela kako je to kvalitetno). Pač če boš imela čas, bom vesela, če prepišeš prvih 20 sestavin. Prosim.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem