cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Aptamil iz prodaje

clock-img

15.01.2008, 13:09

clock-img

Helenn

pencil-img

19

Farmacevtka v lekarni me je opozorila, da Aptamila (Ali samo Aptamil 2?) ne bo več mogoče kupiti. Namesto tega bo na tržišču Immunity (ne vem, če je zapis pravilen), ki naj bi bil "ista stvar", vendar pa mogoče "sestava ne bo čisto ista".
Kaj boste naredili tisti, ki ste dojenčka hranili z Aptamil ?

clock-img

15.01.2008, 13:16

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Te Aptamile so res nekaj spreminjali tudi PRE in HA 1 so nekako združili v ta immunity ali kako se že reče. Ti novi aptamili so že na policah, ampak jaz v lekarni še dobivam te stare. Zaenkrat dokler bodo, jih bomo porabili, potem pa ne vem, bomo pač nove probali, na drugo hrano zaradi tega sigurno ne bom šla.

clock-img

15.01.2008, 14:11

clock-img

Helenn

pencil-img

19

Na Kolinski, program Milupa, so mi povedali, da gre za izboljšano formulo, ki se imenuje Aptamil 2 Imuno Fortes, na embalaži so beli polarni medvedki, še vedno original od Milupe. No, bomo poskusili.

clock-img

15.01.2008, 18:47

clock-img

piko12

pencil-img

636

Aptamil 1 je zdaj do 6.meseca  (prej naj bi bil do 4.) in gor piše immunofortis. škatla je pokončna pa mal drugačna slikca je. Mi smo spili že dve škatli pa ni opazil razlike. Kupila sem ga v kolinski. Drgač sicer kombiniram z dojenjem.

clock-img

16.01.2008, 20:21

clock-img

Anonimen

Ta novi Aptamil je drugačen v tem, da so združili Aptamil 1  in Aptamil PRE v eno. Vsebuje LCP Milupan, katerega je vseboval prej samo Aptamil PRE. Je pa za razvoj možganov in vida. Tako nekako. Nekaj je bilo napisano na temo :Aptamil - nova formula LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem