cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Aptamil ADC ali Allernova????

clock-img

09.10.2010, 09:43

clock-img

Sanija13

pencil-img

72

Pozdravljene,

ker sumim, da ima hčerka (3 mesece) alergijo na KML (driska, krvave nitke v blatu-sem jih prvič opazila danes) me zanima, ali lahko sama začnem z Allernovo oz Aptamilom, ali moram počakati na P? V ponedeljek bom namreč poklicala in povedala za težave. Ali moram dobiti napotnico za testiranja,ali lahko kar brez?
Katera hrana je malo boljšega okusa? Se opravičujem, če je preveč vprašanj, pri prvem otroku teh težav ni bilo, zato pojma nimam...HVALA, LP

clock-img

09.10.2010, 09:46

clock-img

donat

pencil-img

359

jaz bi kar že danes dala novo hrano. Kje pa je pondeljek??? komi je danes sobota!!!

drugače svojo user posted image hranim z BEBA od nestleja. pa sem zadovoljna.

lepo bodi

clock-img

09.10.2010, 16:10

clock-img

Sonček in poletje

pencil-img

342

Ni vedno krivo KML. Naš mali je potrjeno alergičen na jajca, pogosto pri dojenčkih pa je tudi KML, soja in gluten. Ko sem jaz prvič opazila krvave nitke v blatu sem poklicala P in me je napotila na diagnostiko v bolnico, malemu so naredili kožne in krvne teste, kožni so pokazali A na rumenjak in beljak, krvni pa samo na beljak.

Kljub vsemu sem zdaj na dieti brez jajc in KML (dojim). Sicer pa mamica najbolj ve/čuti kaj je narobe z njenim otrokom. Jaz bi na tvojem mestu čim prej izločila potencialne alergene (tiste za katere sama misliš, da so krivi za težave) v ponedeljek pa takoj k zdravniku. Pa vzorec blata, kjer so krvave nitke vzemi s sabo, če boš imela kaj svežega. Jaz sem kar plenico nesla.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

clock-img

09.10.2010, 18:28

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

o allernovi in ADCju je ze kr nekaj postov na tem forumu-malo poskrolaj pod svojo temo user posted image

ce pa ze, pa je ADC dooosti boljsi kot allernova

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem