cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Aptamil1-razl.merilna žlička

clock-img

21.07.2006, 20:01

clock-img

flecker1

pencil-img

528

Danes sem drugič kupila škatlo aptamila 1. .Sem opazila da sta različni merilni žlički od prve škatle in druge. Prvič sem kupila v DM,v škatlici je bila merilna žlička oranžne barve. Drugič pa sem kupila v Intersparu, v njej pa je bila merilna žlička rumene barve, malo krajša od oranžne.sem probala iz ene m.žličke napolnitin dat v drugo m.žličko in nista enake količine, malo večje je ostalo na kupu...user posted image Je možno da so zmotili in napačno priložili? Ve, ki imate aptamil1, kakšne barve merilne žličke imate? Naj uporabljam tiste, kot sem dobila v škatlici?user posted image

clock-img

21.07.2006, 20:15

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Jaz sem najprej kupila par škatel Aptamila1 v lekarni, nato pa skoz v BC in nisem nikoli dobila druge merice kot oranžno.
Čudno...user posted image

Jaz bi verjetno uporabljala oranžno, če je prej že ne bi vrgla v smeti.

Lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

21.07.2006, 21:12

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

dobila sem vedno oranžno merico pa sem kupovala v BC, pa šparu, dm, najboljše da uporabljaš kar oranžno merico.

clock-img

21.07.2006, 21:59

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Uporabljaj žličko ki je bila v embalaži! Tudi Muellerjev Aptamil ima priloženo drugačno merilno žličko - nekaj rozastega je bilo pri 1. In je tudi večja od tiste oranžne, ker je ta nemški Aptamil bolj v granulatu.

Malo poglej sestavo tega in prejšnega, ampak po mojem je drugačna merilna žlička zraven z razlogom.

clock-img

21.07.2006, 22:11

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Obvezno moraš uporabiti merico, ki je priložena škatli mleka, ne pa neke druge, starejše.

Velikost oz. volumen merice je odvisen od nasipnega volumna (oz. nasipne gostote) mleka v prahu. Ta pa se lahko razlikuje in je odvisen od tehnološkega procesa izdelave mleka - torej odvisen od  tega na kakšen način ga uparijo.
Tako se na primer Aptamil kupljen v Mullerju (proizvajajo ga v Nemčiji) in tisti od Kolinske (proizvajajo ga na Nizozemskem) razlikujeta in so priložene tudi žličke, ki se po velikosti močno različne.
Če so zdaj merice spremenili, to pomeni le, d je zdaj nasipni volumen mleka v prahu drugačen, kot je bil včasih zaradi sprememba v tehnološkem procesu (spremenjeni tehnološki parametri, drugačna oprema, nova proizvodna linija itd.)

V primeru, da boš uporabljajla starejšo žličko, ki je večja priložene, boš otročku pripravila preveč koncentrirano mleko in bo zato imel lahko hude zdravstvene težave. Če pa bi uporabila žličko, ki je manjša od predpisane, bo otroček dobil preveč vodeno mleko, kar pa tudi ni v redu.


clock-img

21.07.2006, 23:07

clock-img

tt79

pencil-img

541

Js sem tut v Baby centru dobila drugačno žličko kot ponavadi. Tut embalaža se mi zdi druga. Lahko da je nova pošiljka...js uporabljam merico, ki je bila priložena škatli

clock-img

22.07.2006, 15:41

clock-img

1304

pencil-img

15

Merice so res različne, odvisno kje kupuješ Aptamil. Uporabljaj tisto, ki je priložena proizvodu. Naša izkušnja je, da je najboljši Aptamil iz Mullerja. Pa še najcenejši je. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem