cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Aptamil

clock-img

15.01.2005, 10:59

clock-img

urši*

pencil-img

1037

hoj!
zanima me , če ima katera izkušnje ss hranjenjem po steklenički in dajanjem Pre Aptamila?!!?ne dojim ! moj pikec pa ima tak rumen in bolj tekoči kakec!! a je to lahk od tega mleka?? prej sem mu dajala Aptamil Prematil, pa je mel takega rumeno zelenega, pa mal tršega kot pa zdaj!!!
hvala za odgovore!!!

clock-img

15.01.2005, 14:24

clock-img

Anonimen

Po moje bosta barva in gostota kar v redu. Driska ni, če ni tekoče in to tako, da skoraj v plenici ni ničesar, ker vse steče (skoraj voda). Prej tisto prvo ni bilo čisto v redu, ker če je zeleno, lahko, da so krči. Če nima krčev in če ni zaprt, potem nima biti kaj narobe.

clock-img

16.01.2005, 12:14

clock-img

risina

pencil-img

5

Pozor:Jaz sem hranila našo bebico z Aptamilom iz Kolinske-obstaja tudi Aptamil iz Mullerja-je drugačen in našemu otroku ne ustreza:((

clock-img

16.01.2005, 21:26

clock-img

lin

pencil-img

2504

Jaz ponavadi kupujem Aptamil,v lekarni(vse o.k.)tako da polj spravljam račune katere lhko daš v davčno olajšavo!Se neki nabere!

clock-img

16.01.2005, 21:30

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

...se strinjam s Splisni,pomoje tud ni nic...Zara je ze od skoz na Aptamilu in ji odgovarja...Kakec je bil tak kot ga opisujes,ursi*...
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem