cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Appetito bimbi sirup

clock-img

12.02.2010, 14:01

clock-img

bušček

pencil-img

2

A katera pozna ta sirup? Je za spodbujanje apetita. Ga katera uporablja? Izkušnje?

clock-img

12.02.2010, 14:14

clock-img

rija

pencil-img

15589

a je otrok podhranjen ali zakaj bi mu tole dajalauser posted image

...vox populi...

clock-img

12.02.2010, 16:55

clock-img

valči

pencil-img

2344

Ja,poznam in je super sirup.Sem ga dajala sinu,ko je bil majhen,kaki dve leti star,totalno neješč in bolan in najmlaši,kateri občasno še dam.

rija
,imam dva podranjenega otroka,no sine je res suh,marca bo star 7 let in ima borih 20 kil,sedaj miceno manj,ko je bolan.Da ti grem pisat njegovo težo...za zjokat nizka skozi.Tri leta 12 kil,pet let 16.5.Skelet mu vidišuser posted image
Tazadnja ima trenutno 11300,stara 2 leti 3 mesece,je tudi bolj med drobnimi.

Za primerjavo,srednja hči pa je stara 5 let bila par dni nazaj in ima 24 kil.Torej sedem več,kot jih je imel bratec v njeni starosti.

Sta dve leti narazen i ima mlajša 4 kile več,kot brat.

Pa ista hrana,samo apetit je pač bistveno slabši.

Apetito bimbi pomaga,probaj.Jaz dam Nini,2 leti dve žlički na dan ob neješčosti,sinu 3.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

12.02.2010, 20:04

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Jaz ga poznam, pa po mojih izkušnjah nima efekta...

Naša neješča princeza ga je dobila, ko je pri skoraj enem letu imela dobrih 7 kg... En mesec sem ji ga dajala ta sirup vsak dan, po navodilih zdravnice. Ko sem jo pripeljala po enem mesecu na ponovno tehtanje, se je zredila za 10g.user posted image Nisem se zmotila. Res se je zredila le za 10g....user posted image

In od takrat ne kompliciram več. Stara je 18 mesecev, ima 82 cm in 9200g. Je pač suha in živahna, ampak v življenju še ni posmrkala - torej zdrava kot riba. user posted image

In kaj je narobe, če je otrok suh? Ma se sploh ne mislim več sekirati. Od šestega meseca pa skoraj do enega leta smo vsak teden hodili na tehtanje in se trudili in živcirali, ker je tako neješča- Pa se ne sekiram več. Mala je zdrava in živahna in le to je važno!

clock-img

22.02.2010, 14:11

clock-img

galt

pencil-img

21

Poznam ta sirup. Nam ni čisto nič pomagal pri apetitu, Nekaterim pomaga nekaterim ne. Tudi moj otrok je zelo neješč, je pravi velik suhec.

clock-img

03.03.2010, 12:33

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

naša ga sploh ne mara... cela katastrofa jo je sploh prepričat, da bi ga pojedla...tudi meni ni ravno prijetenega okusa.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

05.03.2010, 11:39

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Ti izdelki od Bimbija so sicer naravni, ampak imajo res zelo intenziven okus, mi smo imeli enega za krčke pa smo ga vrgli stran, zdej imamo enega ki ga dajem tamalemu ob prehladu za miritev zg. dihalnih poti,pa ga popije čeprav ima res močen okus, bomo vidli, če bo pomagal. Ker je tamala nejšča in noče sirupkov ji zdej dajem MUPI tabletke, da bi vsaj malo k sebi prišla, ker s prehrano res ne dobi zadosti in pol je kar naprej bolana....jaz sem za to da se neki vitamini dodajajo, če otrok ne je dovolj...

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

06.03.2010, 09:38

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

kao naravni- jaz sem tudi mislila tako, potem pa pogledaš kaj vse imajo dodano- stabilizator, barvilo, ojačevalec okusa in c.kislino te pa mine... pa OK, saj večina sirupov jih ima, ampak, ko bi bli res vsaj okusni... jaz sem obupala in od Pharmalife-a ne bom več nič kupila... za spodbujanje apetita je pomemben B vitamin, ki pa ga imajo tudi drugi dodatki/sirupi.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem