cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Apartmaji Barbara ZATON, kdo mogoče pozna?

clock-img

27.02.2008, 08:35

clock-img

3T

pencil-img

260

Zanima me, če kdo pozna http://www.apartmanibarbara.com/ mi bi šli sem z našo 18 mesečno sončico, pa me skrbi kako je s senco, ker je hiša v glavnem na soncu.

Skratka ali kdo pozna?

Hvala in lp

clock-img

27.02.2008, 09:12

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Lani smo bili v Zatonu z dveletno hčerko. Lahko rečem, da je plaža super za majhne otroke, peščena, dovolj sence, nizka voda cca 800 m. Teh apartmajev sicer ne poznam, nasploh lahko rečem, da je Zaton fajn prav za družine z malimi otroki, za večje nekoliko manj, ker moraš zelo daleč po vodi, da sploh lahko zaplavaš. Sicer je pa ob plaži tudi bazen.

clock-img

27.02.2008, 11:38

clock-img

Hans

pencil-img

501

konkretnih app ne poznam, sem pa podobnega mnenja kot maška, Zaton je super za družine, smo bili tam, tri leta nazaj in nas je čisto navdušilo.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

28.02.2008, 14:05

clock-img

sonjah

pencil-img

164

IZVIRNO SPOROČILO: 3T

Zanima me, če kdo pozna http://www.apartmanibarbara.com/ mi bi šli sem z našo 18 mesečno sončico, pa me skrbi kako je s senco, ker je hiša v glavnem na soncu.

Skratka ali kdo pozna?

Hvala in lp

Ojla. Mene pa zanima, če imaš slučajno že tudi kako informacijo o cenah. user posted image Lokacija in namestitev se mi zdi superuser posted image  

clock-img

28.02.2008, 20:58

clock-img

3T

pencil-img

260

Dnevni najem apartmaja za dve osebi je 50€, malo večji za 2+2 ( kavč ) pa 60€.

lp

clock-img

28.02.2008, 21:48

clock-img

sonjah

pencil-img

164

Hvala ti. Kar ugodna varianta.

lp

clock-img

28.02.2008, 22:12

clock-img

marijaa

pencil-img

607

Bolš kraj za 18 mesečnico boš na jadranu tešk našla. Tudi bazen majo, pa otroška igrišča na večih krajih, ful založeno trgovino, velik sence,tud samopostrežno restavracijo. Mi smo v unih hiških je fajn. Edina slaba stran zatona je, daje vsa dodatna ponudba kr precej draga.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

clock-img

29.02.2008, 07:48

clock-img

3T

pencil-img

260

Hvala ti za informacije,bomo šli v rezervacijo.

lp

clock-img

29.02.2008, 17:41

clock-img

helch

pencil-img

6

Lahko vprašam v kakšnih hiškah ste letovali? bungalovi? so na netu?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem