cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Aparat za vakumiranje oz varjenje

clock-img

14.02.2012, 08:05

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Imela bi aparat za varjenje vrečk. Imela ga je stara mama, pa je žal izginil nekam...

V glavnem, na trgu je polno teh aparatov za vakumiranje in so eni tudi precej dragi - jaz ga pa v bistvu rabim samo za varjenje vrečk in to onih čisto navadnih. A se to da ali je mogoče prevroč za navadne vrečke? Obstaja kak aparat, ki samo vari?

Ok pa če že kupim kombinacijo - potem upam, da bo tudi funkcija vakumiranja delala OK, za kar pa rabiš posebej vrečke - a je kaka razlika med aparatom za 50 eur in tistim za 150?

clock-img

14.02.2012, 08:20

clock-img

melanija

pencil-img

934

Zelo velika je razlika v ceni in delovanju. TAšča ga ima od Zepterja - čista beda, tako počasi vakumira da se zveličaš zraven, pa je bil ful drag. Teta ga ima enega iz Mercator tehnike dala 200 Eur pa dela kot ura.Tudi zelo hitro.

Mislim pa da ti aparati niso za varjenje navadnih vrečk, ampak za te v katere vakumiraš. 

clock-img

14.02.2012, 11:07

clock-img

Luns

pencil-img

226

Ogromna razlika, mi mamo oba. Za dragega vakumskega rabiš posebne vrečke in zapakira res super. Te pocen variante pa brez vakuma skor ne dobiš, sem iskala ker ta vakum ni popolnoma nič uporaben, tko da sem na koncu kupla nekega najcenejšega vakuma ne uporabljam na njem samo za vrečke varit. to je pa vsak dober. Če rabiš za vakumirat kupi konkretnega, samo za varit je pa vsak dober.

clock-img

14.02.2012, 17:52

clock-img

Poka

pencil-img

1696

OK, se pravi koikor razumem, sam za varit so lahko potem navadne vrečke. V bistvu edino kar upam je to, da je tako vroč, da jih ne pretopi preveč user posted image

clock-img

15.02.2012, 07:05

clock-img

Luns

pencil-img

226

A ti misliš na dragem varit navadne vrečke brez vakuma, mislim da to ne bo šlo. Za ta aparat so full bolj debele vrečke.

clock-img

15.02.2012, 20:01

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Ne pol bi si verjetno kupila cenejšega, ker ga bolj rabim za varit.

clock-img

16.02.2012, 10:45

clock-img

roladica

pencil-img

310

Ne na vakuumskem ne moreš varit navadnih vrečk. Naredi tak nekaj mm širok šiv in ti navadno vrečko pretopi. Sem probala za hec, pa se ne da. Pa si kupi kakšnega rabljenega, verjetno se jih polno dobi, ker novega ne vem če še dobiš.

clock-img

16.02.2012, 13:39

clock-img

Luns

pencil-img

226

Navadni novi se dobijo, sicer imajo večino vsi še kao vakum zraven tistga pač ne uporabljaš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem