cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Antibiotik in dojenje?

clock-img

08.03.2006, 13:39

clock-img

ona

pencil-img

3685

Danes sem dobila pri zdravniku antibiotik,ker imam verjetno angino.Sem pa totalno pozabla povedat zdravniku,da dojim!!Pol pridem domov in seveda vzamem takoj eno tableto in šele potem mi je prišlo,da dojim!Je pa hčerka stara 14 mesecev in se niti za druge stvari ne več pazim,saj normalno pijem kavo,vse jem,itd..Kaj naj zdaj naredim,saj je antibiotik podoben ospenu!A mislite,da bo kaj narobe s tamalo zaradi tega in ali ima lahko ona kakšne težave zaradi tega?
Hvala za odgovore!

clock-img

08.03.2006, 14:05

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mislim, da lahko normalno dojiš, sicer pa pri 14 mesecih tudi ne je več vseh obrokov pri tebi.
Kolegica je malo po porodu dobila mastitis in je kljub antibiotikom lahko dojila - vse obroke.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

08.03.2006, 16:19

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Kolikor sem seznanjena, lahko jamlješ antibiotike v času dojenja. V nosečnosti je večji problem okoli tega, vsaj iz mojih izkušenj povedano. user posted image

clock-img

08.03.2006, 21:53

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Sem ravno včeraj prenehala z antibiotiki, Julija je v redu, čeprav je stara šele 6 mesecev in se v glavnem še doji. Sem pa tudi fasala angino in ni bilo drugega kot antibiotiki, se mi je vleklo dva tedna brez izboljšanja, zato se je potem zdravnica kljub dojenju odločila za antibiotike.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem