cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ankete - kje je fora

clock-img

16.09.2008, 09:16

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

... da ti kljub ne-brisanju piškotkov vedno znova ponuja ankete, na katere si že odgovarjal? Kje je potem sploh relevantnost rezultata. Da npr. 100x označim da mi **** ime ni všeč. In potem anketar dobi občutek, da je to **** ime res splošno nevšečno.

p.s. pa da ne bo kdo mislil, da se mi da 100x odgovarjat user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

16.09.2008, 10:50

clock-img

JAPE

pencil-img

688

se strinjam
kako pa se pogleda nazaj na ankete, ki niso med najnovejšimi petimi. me zanima rezultat za neko staro, pa je ne znam poiskat.....

clock-img

16.09.2008, 14:03

clock-img

Anonimen

Ravno sm želela odpreti temo, pa vidim, da je že odprta(hvala, CatJa!).
Te ankete resnično ne štimajo.

Jaz (osebno) sm našla kr štiri napake:

• na vsake IP naslovu, na vsakem kompu, se ti odpre ista anketa znova, in znova...
  • vsakih nekaj dni se na istem IP naslovu ob stalni prijavi pojavi ponovno nerešena anketa, čeprav si jo že rešil
  • najprej morš sam odvovorit na svojo anketo, da vidiš rezultate
  • nikjer ni zavihka "moje ankete", kjer bi lahk videl vse rezulatet, ki so te zanimali

Upam, da RR to popravi, ker drugač ni smiselno, da te ankete sploh obstajajo- rezultati tko al tko niso pravilni.

clock-img

16.09.2008, 21:10

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Hvala za povratno informacijo, posredovano ustvarjalcem anket.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem