cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Anketa peleti

clock-img

12.07.2010, 12:09

clock-img

andrejamer

pencil-img

1

Sem Andreja, absolventka Ekonomske fakultete v Ljubljani. V okviru diplomske naloge bom
izdelala trženjski načrt za prodajo peletov. S spodnjo anketo želim preveriti predvsem, koliko so
sedanji in potencialni porabniki peletov zadovoljni s ponudbo in kaj pogrešajo. Rezultate ankete
bom uporabila zgolj v študijske namene. Anketa je anonimna, reševanje vam bo vzelo 3-4 minute.
Že v naprej se vam zahvaljujem za sodelovanje.

http://beta.1ka.si/a/2029

clock-img

12.07.2010, 21:54

clock-img

petea

pencil-img

5336

andrejamer,
sem želela rešiti tvojo anketo, a sem se na žalost ustavila že pri prvem vprašanju.

Ker verjetno ne znaš našteti vseh možnih kurjav, ki se pojavljajo v Sloveniji, bi bilo bolje, da bi dala vsaj možnost izbire 'DRUGO'.
Manjkajo ti namreč vsaj trije, v Sloveniji dokaj razširjeni načini možnega ogrevanja.

Če jih ne poznaš, je bolje, da se pred izdelavo diplomske naloge malo poučiš o tem področju. Ali pa se lotiš kakšne tebi bližje teme za diplomsko nalogo.

Prav tako dvomim, da ti bo nekdo v stanovanju menjal trenutni način ogrevanja za pelete. Lažjo možnost za menjavo vira ogrevanja imamo ljudje, ki bivamo v hišah.

In ne, ne bi se odločila za pelete:
predraga investicija, predrago kurivo, zavzame preveč prostora, ni smotrno kurivo za enostanovanjsko hišo.
Takšen način ogrevanja je smiselno vgraditi za več hiš skupaj (skupinska kotlovnica).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem