cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Angelsound

clock-img

13.11.2015, 13:48

clock-img

kajika22

pencil-img

1

Pozdravljene, sicer ne vem ce prav odpiram temo, saj sem nova med vami.. No pa vseeno me zanima, ce katera mogoce prodaja angelsound in kako ste bile z njim zadovoljne? Hvala in lp vsem..user posted image user posted image

clock-img

05.12.2015, 18:51

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

Za prodajo rabljenega se obrni na bolho.com tam imaš na razpolago kar nekaj tega...

jaz ga v prvi nosečnosti nisem imela, in proti koncu nosečnosti mi je bilo malo žal, ker neki časa nisem čutila brc in sem se že ustrašila da ni kaj narobe... tako da mislim da je fajn met, pa preverit malo... ampak po drugi strani pa ker se utripa vedno ne najde, lahko povzroči tudi nepotrebno paniko :)
skratka v drugi nosečnosti zdaj si ga bom nabavila, oziroma kolegica je neki omenjala da mi ga bo posodila, upam da ne pozabi :)

lp

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

clock-img

15.01.2016, 17:39

clock-img

Avgust28

pencil-img

1

Tudi jaz bi kupila angelsound ce katera prodaja..

clock-img

15.01.2016, 21:47

clock-img

Mili*

pencil-img

83

Jaz sem ga imela v 1. nosečnosti, vsekakor vreden nabave. Tudi v drugi nosečnosti sem si ga kupila. Tokrat novega, ker imajo znižanje. Jaz sem si nabavila onega mini. Sem pa v 10. tednu in sem že našla srček :). http://angelsounds.si/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem