cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Angeli in Demoni

clock-img

30.08.2006, 07:37

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Ali je že katera brala to knjigo?Jaz bi jo pa jo trenutno nikoder ne dobim v knjižnici je rezervirana za nekaj časa,včeraj sem pa gledala v knjigarni in je 6.000,00,žepnico pa nimajo saj jaz je nisem zasledila,ker Da Vincijevo širfa je bila žepnica samo 1.500,00!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

30.08.2006, 07:40

clock-img

Anonimen

Žepnice tudi jaz še nisem zasledila, če pa jo bom, ti sporočim. Je pa knjiga fenomenalna (po mojem mnenju) - tako, kakor vse od Dan-a Brown-a. Jaz sem jo prebrala v eni noči.

clock-img

30.08.2006, 07:42

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Ja, jaz sem jo brala in mi je boljša kot šifra. Kupila si je pa ne bi. Slej ko prej boš že prišla na vrsto v knjižnici. Se pa včasih splača knjigo rezervirat v kakšni manjši knjižnici, ki ima manj bralcev in znatno prej prideš do knjig.

lp

clock-img

30.08.2006, 12:44

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

meni je bila knjiga svetovna. res pa še nisem brala šifre, tako da ne morem primerjat. jo bom pa kmalu. v žepni obliki pa je še ni.
lp

clock-img

30.08.2006, 13:25

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Angeli so boljši kot šifra. Bolj napeti.

jaz sem si knjigo v knjižnici rezervirala in kar hitro prišla na vrsto, pa je naša MB knjižnica ogromna. Sej po navadi imajo več izvodov in kar hitro jih vračajo.

---------------------------------------

---------------------------------------

clock-img

30.08.2006, 14:30

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Hvala vam za komentarje zdaj me pa še bolj vleče da jo čimprej dobimuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

31.08.2006, 19:13

clock-img

Anonimen

Začetek je dolgočasen,prvih pedeset strani se vleče,nato pa.....jaoj ne moreš nehat brat,se pa ne strinjam,da je ena boljša kot druga,zame sta obe knjigi obe vsebini prav v redu in napeti zgodbi,polni zapletov,ki kar vlečeta bralca,da bere.

clock-img

03.09.2006, 21:47

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Angeli in demoni-   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da Vincijeva šifra- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Berem Digitalno trdnjavo- se mi zdi da ni tolk dobra kot zgornji dve

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem