To je današnja naslovnica Slovenskih novic....Mislim, da se vse spomnimo te hude prometne nesreče, ko je 29 letni očka izgubil ženo, tasta in taščo....Obenem so pa tudi dvojčice ostale brez mami, babi in dedka....
Ko sem danes prebrala to njegovo izpoved v Slovenskih novicah si nisem mogla kaj, da ne bi potočila solze.... 29 letni Uroš, je opisal tisti dan, ki mu je veliko vzel...Ostal je sam z dvojčicama Mašo in Nastjo...(lahko se tudi spomnimo, kako se izpovedal na forumu "V objemu žalosti)...
Pišem pa Vam to s tem namenom, ker Uroš prosi za vsakršno pomoč za Mašo in Nastjo.... Mislim, da tle na forumu obstajajo ljudje, ki premoremo veliko srčne kulture, in razumevanja, kar smo tudi pokazale, ko smo pomagale Kerensi...Zato, pa vas danes jaz naproščam, če bi to ponovile....
Uroš, je v Slovenskih novicah pripisal številko mobitela in ga bom poklicala, če bi nam zaupal št. TR, da če bi katera hotela mu pomagati s kakim jurjem, da bi mu nakazala direkt na račun....
Kaj pravite? Pomagajmo njemu in Nastji ter Maši.....
Ko zvem št. TR, vam javim....
Upam samo da bo sprejel našo pomoč...Na začetku me pa zanima vaš odziv, da vem koliko je takih, ki bi mu pomagale....
Hvala,da ste prebrale sporočilo....
Lp Romana