cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Analni seks in težava...hemoroidi!

clock-img

04.12.2006, 18:49

clock-img

Anonimen

Imam problem, za katerega ne vem, če je rešljiv..
Včasih s partnerjem seksava tudi analno, ko nama zapaše, pa je zelo pazljiv, jaz sem močno vzburjena in tudi lubrikant uporabiva. Vendar se mi po takem odnosu vedno pojavijo hemoroidi in traja spet en teden, da se spravim v red.user posted image
To me zelo jezi in ne vem, če se da kaj pomagat, kaj pravite, ima kdo tako izkušnjo? Ali je rešitev samo to, da tak način seksa opustiva? user posted image
Naj povem še to, da se mi to dogaja od poroda dalje, prej teh problemov sploh nisem imela... 

clock-img

05.12.2006, 17:40

clock-img

Anonimen

Kaj nihče nima kakšnega nasveta?user posted image

clock-img

05.12.2006, 17:46

clock-img

Anonimen

Ja, ne analno sexat, al pa k zdravniku pejt. Da si pozdraviš hemoroide.

clock-img

05.12.2006, 19:48

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Aučččč, jaz bi v takem primeru taki sex opustila. Definitivno!

clock-img

05.12.2006, 20:04

clock-img

rija

pencil-img

15589

hemoroide je ponavadi zelo težko pozdraviti, tudi operacije niso kaj prida uspešne. Tako, da vama res preostane edino, da nehata z analnim sexom.

...vox populi...

clock-img

06.12.2006, 12:47

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Za hemeroide obstaja zelo OK krema, ki se jo dobi v lekarni. Se kar hitro pocajta. Drugace pomaga ze hladen tus, intimni gel, potem pa se na koncu se s tole kremco namazes in je ponavadi kar hitro OK. Probaj. Tako se bo vsaj ta teden zavlekel le na en ali dva dni.

clock-img

07.12.2006, 08:25

clock-img

nejar

pencil-img

39

Vem kako to zgleda. Midva sva že neštetokrat samo probala pa ni šlo.To so take bolečine, da ni šans.user posted image
Pa čeprav vem, da mojemu ni vseeno ampak res ne gre.
Meni se kar naprej pojavljajo imam tiste robčke proti tem, da vsaj malo hladi.
Pride dan, ko komaj sedim na riti.

clock-img

13.12.2006, 18:32

clock-img

G in T

pencil-img

953

Hemeroidi znajo zagreniti življenje. Sploh takrat, ko kremice, svečke in mazila pač ne nucajo več. Potem se je potrebno poslužiti kirurških metod, ki niso vedno uspešne, in se ponavljajo. Če imaš resne težave s tem, bi ti jaz odsvetovala analne užitke, ker so zapleti lahko prav nadležni in boleči.

clock-img

14.12.2006, 20:12

clock-img

Anonimen

enkrat sem slišala, da je analni sex odlična preventiva proti hemeroidom. a to drži?

clock-img

15.12.2006, 10:42

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

a je res rešiteu???
ker včasih sva z mojim dragim sexala v ritko pa nisem nikoli dobila hemeroidou (samo vertove sem imela tisti dan grozne user posted image user posted image  da je luft sel ven user posted image user posted image ) zdaj po porodu je pa joj s temi hemeroidi... še vedno ni vse čisto o.k. je pa že bolje.....

drugače mi je pa že dragi rekel da me bo mal v ritko pa bo poli boljše, ampak sem rekla, da ni šans, da grem še enkrat brezveze čez ta pekel!!!user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem