cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Analni seks

clock-img

15.11.2006, 16:06

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Ali ga prakticirate?
Jaz sem enkrat probala, pa me je bolelo, potem pa nisem več.user posted image

clock-img

15.11.2006, 16:09

clock-img

Anonimen

Ga prakticirava na vsake toliko, ko meni paše, ker če me on sili, me vse mine.
Moraš bit pa ful razrajcana in vlažna do fulauser posted image

clock-img

15.11.2006, 16:17

clock-img

Anonimen

tudi midva ga prakticirava, vendar ko sem jaz za to, drugače ne, isto kot pri nati.
Moraš bit ti za stvar in obvezno lubrikant pri sebi, da gre lažje!! Bodi sproščena in 100% da to želiš in ne že vnaprej mislit da ne bo dobro!
Zna bit zelo fino !!!user posted image

clock-img

15.11.2006, 16:25

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

se strinjam s predhodnicama

ko se znaš sprostiti je mega, pa lubrikant seveda
najbolj pa je pomembno sprostiti mišice in glavo

iz malega zraste veliko

clock-img

15.11.2006, 16:48

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

A je drugačen užitek kot pri navadnem seksu? Vem, da je bedasto vprašanje, ampak vseeno me zanima user posted image

Najbrž je fajn uporabljat kondom pri analnem seksu, da ne pride slučajno do kake infekcije.

clock-img

15.11.2006, 16:49

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Bolj s prsti,pa to....ker ima moj kar precejšen zalogaj v hlačahuser posted image ...ne bi rada še enkrat na šivanje in to na napačni luknji!!!!!

Lep pozdrav! K

clock-img

15.11.2006, 23:05

clock-img

*dvojčica*

pencil-img

10

Midva tudi prakticirava, ne tok pogosto,a vseeno...sam mi tako hitro prideuser posted image ,potem imam pa občutek kot da me (oprostite izrazu) kakatuser posted image  in mi ni več lagodno. Tako da to narediva že ko sva oba do fula zrajcana.
Drugače se pa prstkava skoraj zmeraj...to je tudi noro...točka Xuser posted image user posted image  

clock-img

16.11.2006, 07:42

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Sam za informacijo povem,da pri analnem sexu ženski ne more prit,kar je tudi znanstveno dokazano.Medtem ko moškim-homoseksualcem-lahko pride ker penis pritiska ob prostato.Tako da tista ki bo rekla da ji pride .....hm hm???
Moje mnenje:je preveč lušt ko ti ga dragi da v tvojo muco,kot pa da ga poriva tam ko je lukna čist za druge stvari.Sem probala pa mi ni blo prijetnouser posted image

clock-img

16.11.2006, 08:08

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Tajda, tvoje informacije so pa zelo strokovne, predvidevamuser posted image

clock-img

16.11.2006, 09:55

clock-img

Anonimen

Tu in tam delava to! ja, vredu je!user posted image

clock-img

16.11.2006, 10:26

clock-img

*dvojčica*

pencil-img

10

Tajda sej se igraš z svojo muco zravenuser posted image  ...sej to pa vrjetno veš da to rajca.user posted image
Potem mi pa razloži, zakaj mi med prstkanjem pride v minutki, če tam ni nobenih držlajev (znanstveno)?...pa vrjetno ne samo meniuser posted image

clock-img

16.11.2006, 10:43

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Meni je všeč, sicer pa res že kar pogrešam take bolj različne spolne finte.
Sej malo še, pa bo kot včasih (upam)!
Zdaj pa res pazimo in v bistvu nimav nekaj dosti položajev na razpolago.
Te kar omejuje tale trebušček!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

16.11.2006, 11:22

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Joj, ste mi kr mal luštov nardile user posted image user posted image . Zdaj, ko sem user posted image , sem še bolj potrebna kot prej.user posted image

clock-img

16.11.2006, 12:38

clock-img

*dvojčica*

pencil-img

10

Kr v akcijouser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2006, 17:25

clock-img

Anonimen

Mene moj naštimuje v to, pa se kar ne morem pripravit v to, da bi probala. A kaj boli? Mene zanima, vendar me je strah.

clock-img

16.11.2006, 18:13

clock-img

Anonimen

Ja probi ne!! Zdej če dobro pripravi, navlaži, raztegne prej potem ne boli, drugače pa če bo kar na horuk, sicer je pa skoraj obvezen klistir če to dokaj redno prakticirata..

lp

clock-img

16.11.2006, 19:21

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

dvojčica če pa tebi pride pa čestitam,pa sej ti sama najbolj veš kaj ti paše in če ti res prideuser posted image

clock-img

16.11.2006, 19:51

clock-img

didi1

pencil-img

129

Ma ne dam mu več v rit, enkrat in nikoli več!Mene ne bo več prepričal, mu raje jaz kupim vibrator pa mu ga porivam v rit.A ne ne, ne bo več te pesmice, ko sem mu dala, cel naslednji dan nisem mogla normalno sedet.

clock-img

16.11.2006, 20:24

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: didi1

Ma ne dam mu več v rit, enkrat in nikoli več!Mene ne bo več prepričal, mu raje jaz kupim vibrator pa mu ga porivam v rit.A ne ne, ne bo več te pesmice, ko sem mu dala, cel naslednji dan nisem mogla normalno sedet.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2006, 14:13

clock-img

til

pencil-img

574

IZVIRNO SPOROČILO: jazz

Bolj s prsti,pa to....ker ima moj kar precejšen zalogaj v hlačahuser posted image ...ne bi rada še enkrat na šivanje in to na napačni luknji!!!!!

user posted image user posted image user posted image  Za posrat.user posted image user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

17.11.2006, 19:19

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: til

IZVIRNO SPOROČILO: jazz

user posted image user posted image user posted image  Za posrat.user posted image user posted image user posted image

Ampak resuser posted image .

clock-img

17.11.2006, 20:08

clock-img

mmijau

pencil-img

151

Jjjjoooooojjjj, user posted image user posted image user posted image user posted image , face ste res. No, probala sem, pa ne bi več. Se raje drugače igramo. Dol padeš kako funkcionirajo stare pustne maske v času, ko pusta ni, user posted image user posted image user posted image Enkrat ciganka, pa drugič hudič, ....pa miška. Hjoj, pa se že lovimo po hiši. user posted image user posted image user posted image

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

clock-img

19.11.2006, 22:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*

Sam za informacijo povem,da pri analnem sexu ženski ne more prit,kar je tudi znanstveno dokazano.Medtem ko moškim-homoseksualcem-lahko pride ker penis pritiska ob prostato.Tako da tista ki bo rekla da ji pride .....hm hm???
Moje mnenje:je preveč lušt ko ti ga dragi da v tvojo muco,kot pa da ga poriva tam ko je lukna čist za druge stvari.Sem probala pa mi ni blo prijetnouser posted image

se pa strokovno znanstveno zelo motiš. Orgazem nima nič s seksom. Nekomu lahko pride že z oralno zadovoljitvijo, nekomu samo s tem, da pomisli na sex(sem imela sošolko, ki nam je razlagala o tem, da lahko med predavanju pomisli, na vročo sceno z fantom in doživi orgazm-ne vem zakaj ji ne bi verjela, je bila drugače zelo zanesljiva oseba, ki ni nakladala)
Tako da je strokovno čist možn da ti pride še prej kot pa vaginalno!

clock-img

19.11.2006, 23:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.11.2006, 09:27

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*

jah zraven moraš še ščegetavček rajcati s prsti - in užitek je uhaaaaaaaa

iz malega zraste veliko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem