cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ana Jud

clock-img

22.03.2007, 19:37

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Zanima me če jo kaj berete in če jo, kaj menite ? Ravno sem začela z njeno knjigo Dosje Rokomavhi.
Je katera že prebrala Operacijo direkt ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

23.03.2007, 08:08

clock-img

amalija

pencil-img

212

jaz sem prebrala operacijo Direkt... Nekaj kar šokantnih izjav... Mi je bilo zanimivo prebrat, kako zelo so v Slo vsi povezani med sabo, tako ali drugače...
Literarno gledano pa ni neka huda kvaliteta, je bolj tako za 'na morje' knjiga user posted image

clock-img

29.03.2007, 15:21

clock-img

Anonimen

caillou, najprej moraš prebrati Operacijo Direkt, ker drugače ne boš razumela Rokomavhovih.

pa še tole:

http://www.anajud.eu/

tukaj imaš še tretjo knjigo v nastajanju.

clock-img

02.04.2007, 10:37

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Če jo pa ni za dobit v knjižnici user posted image  . Vse zasedeno do maja. Jo pa bom ja, pa novo tudi.

Hvala sončna.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem