cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ančice

clock-img

07.05.2009, 14:59

clock-img

svitzarja

pencil-img

3

V Ruthini knjigi in spletu sem videla prekrasne ančice. Rada bi jih kupila, pa jih nikakor ne morem dobiti pri nas na Notranjskem, kajti ne poznajo jih pod tem imenom in mi ponujajo navadne zvončnice. Ali morda kdo ve latinsko ime za te rože oziroma kje se jih, da dobiti?

Hvala.

Jelka

clock-img

07.05.2009, 21:23

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Katere rožice pa so to, ali imaš kakšno slikco?

clock-img

07.05.2009, 21:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.05.2009, 21:32

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Uau, so pa res lepe. user posted image user posted image user posted image  Jaz bi jih tudi imela.

clock-img

07.05.2009, 21:35

clock-img

alička

pencil-img

2082

Krasne so user posted image .

clock-img

07.05.2009, 21:44

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Sem našla v knjigi od Ruth - nevestica, enakolistna zvončnica, ančica, campanula isophylla - namenjena je za senčne lege, je viseča.

V POstojni je nisem videla, vendar niti nisem vedela zanjo, zato je možno, da sem jo spregledala. V Primožu imajo ta hip kar pestro izbiro, v vrtnariji v Grobišču pa malo bolj klasično izbiro, tam dvomim, da bi jih našla. Zakaj pa po telefonu ne vprašaš malo naokrog, zihr bi ti povedali?

clock-img

07.05.2009, 22:24

clock-img

svitzarja

pencil-img

3

Hvala za latinsko ime. sedaj bom lažje pizvedela. Imajo jih v Vrtnariji Reš, vendar mi je kar malo daleč, če ne bo šlo drugače in jih ne bom našla kje bližje, sem pa dogovorjena s prijateljico, da mi jih dostavi v Cerknico. Ona je namreč iz tistih koncev.

A niso krasne?

clock-img

08.05.2009, 23:03

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Krasne so res ampak baje poleti prenehajo s cvetenjem.

Ustavi se in prišel boš!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem