cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Alzacija

clock-img

13.02.2011, 11:39

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Vse bolj se nagibamo k ideji, da bi šli za 1. maj v Alzacijo (Štrasbur in okoliške vasice). Je kera bila, kakšni nasveti?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

13.02.2011, 15:34

clock-img

naja17

pencil-img

2696

http://www.kompas.si/potovanja-izleti/Francija-Alzacija/Alzacija-francoska-gurmansko-vinska-cesta-1-maj-16827p47004d04.2011e4i14026

Jaz sem bila in bilo je fantastično user posted image ... Če greste sami, torej lastna organizacija, pač mal poglej po programih in si začrtaj, vse je vredo ogleda, meni je blo vse super, sem imela pa nekak tak program kot zgoraj no...

clock-img

13.02.2011, 18:12

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Kako pa greste, boste taborili?

Drugače sem pa se tem potikala pred davnimi leti. V lepem spominu mi je ostal Colmar in pa Arbois.

clock-img

13.02.2011, 18:15

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

moji starši so se potepali ravno tam... spali so v formula 1 hotelih, za točno pot se pa lahko pozanimam če želiš.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

13.02.2011, 18:16

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

no, double post - spomnim se, da so oni šibali v štrasbur, colmar, pol so šli še v nemčijo v Europa park, pa vem da so šli še v nek avtomobilistični muzej nekje v Franciji, tok se spomnim iz glave.

< Sporočilo je popravil Felicita -- 13.2.2011 18:21:25 >

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

13.02.2011, 19:18

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Dashenka,
to je "najin" prvomajski izlet brez otrok... Gremo 3 pari, tako da gremo z enim avtom. Tam sem videla v enem kampu 20km iz Strasbura oddajajo mobilne hišice, so tudi ravno za 6 oseb - 3 spalnice...

Felicita... no dej praši...

Sicer mi je pa tale Kompasov program kar OK, ker pomoje bomo tudi mi 3x spali.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

13.02.2011, 19:52

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

Bila sva pred leti, v lastni režiji, s šotorom. Krasno je, meni je to najlepši del Francije. Govorijo v glavnem nemško ker so pač čisto ob nemški meji. Strassbourg je krasen, stari del, če se prav spomnim se imenuje "Petit France" je tak lušten, pa tudi ostala mesteca so v tem stilu (Colmar, vasice na vinski cesti kot so Ribeauville, Riquewihr), potem je še ta gradič na vzpetini Haut Koenigsbourg, ki sicer ni več originalen ampak je bil na novo narejen. Mesto Mulhouse je znano po številnih dobrih muzejih (fantom je zelo všeč avtomobilski, so pa še številni drugi). Znani so po svojih vinih, pa siru (ene vrste sira tako smrdijo, da jih ne priporočam kupiti za domov, ker boste avto tako osmradili, da se bo sir še dolgo časa vonjal).

Pa uživajte, vzamite si čas.
Lp  

clock-img

14.02.2011, 10:09

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Hvala Sončnica.

Ja, konc aprila/začetek maja še mal riskantno za bit v šotoru, ker zna bit hladno. Ampak brez kampa pa vseen ne mormo user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem